Panel frames

We hebben diverse panel frames. Onze Panel Hanging en L-shape kunnen gebruikt worden om plaatmateriaal op te hangen. Het frame is bij de Panel Hanging niet zichtbaar, bij de L-shape dient deze als omlijsting.
Lees meer
3 producten gevonden

Panel Hanging

Met de Panel Hanging, ook wel blind ophangsysteem genoemd, bevestig je panelen met een glad oppervlak eenvoudig aan de wand. Doordat het frame niet zichtbaar is laat het de print als het ware zweven en creëer je een 3D-effect. Het populaire profiel heeft een diepte van 18 mm. Monteer het profiel eenvoudig op het plaatmateriaal met dubbelzijdig tape.

L-shape

Geef met dit frame de finishing touch aan een plaatmateriaal. De print wordt in het aluminium frame geplaatst. De kleine ruimte tussen het frame en de print geeft een ruimtelijk gevoel en door het eenvoudige moderne ontwerp valt de print echt op. De L-shape, is verkrijgbaar in 17,8 mm en 30 mm diepte. Het paneel kan gemonteerd worden in het frame door middel van dubbelzijdig tape.

In elke gewenste kleur

De L-shape 30 mm is standaard in het zilver en zwart verkrijgbaar en de L-shape 17,8 mm en Panel Hanging in het zilver. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.