Suspension cable

Textiel- en ledframes worden steeds vaker hangend aan het plafond gebruikt. Met een suspension cable, ook wel een verstelbare ophangkabel, hang je snel en eenvoudig een textiel- of ledframe op elke gewenste hoogte aan het plafond. De suspension cable heeft een lengte van 4 meter, hierdoor is die ook geschikt voor hoge plafonds.

Voor hangende toepassingen
Set van twee stuks
TÜV gecertificeerd
Kabel van 4 meter

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Suspension cable

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Hangende toepassingen

Door gebruik te maken van een suspension cable kan een frame hangend als banner gebruikt worden. De suspension cable is TÜV gecertificeerd, dit betekent dat het product voldoet aan de juiste kwaliteitseisen en veilig te gebruiken is. Maak opvallende hangende banners en displays die perfect staan in elke showroom of boven elke beurstand.

Eenvoudige montage

De suspension cable is een basis plafondbevestiging waarmee een textiel- of ledframe op te hangen is. Schuif eenvoudig het meegeleverde hardware in de buitengroef van het aluminium frame. Vervolgens kun je de kabel bevestigen aan het plafond.

Uiterst geschikt voor beurzen

Om in gesprek te komen met potentiële klanten, is het van belang dat bezoekers een beursstand weten te vinden. Met een hangende banner wordt de attentiewaarde verhoogd. Hangende banners boven een beursstand trekken de aandacht al vanaf grote afstand. Creëer extra communicatie oppervlakte zonder meer meters te huren.

Specificaties
Artikelnummer FK-7900
Geschikte profielen Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Double 100, Lightbox 90, Lightbox 120, Lightbox Double 100, Lightbox Double 120, Lightbox Double 160, Lightbox Double 200, Carre 80, Quatro 50 en Cube 65
Gewicht 100 gram
Maximale gewicht Tot 50 kg SWL
Materiaal Staal
Kabellengte 4 meter
Aantal in set Twee stuks
TUV-gecertificeerd Ja