Baseplates

Baseplates hebben we in verschillende soorten, diktes en formaten beschikbaar. De baseplates zorgen ervoor dat een aluminium frame stabiel, stevig en vrijstaand geplaatst of verreden kan worden. De baseplate kan eenvoudig onder het frame gemonteerd worden met de zogenoemde meegeleverde fixingset.
Lees meer
16 producten gevonden

Voetplaat op wielen

Een voetplaat op wielen is geschikt om textielframes vrijstaand te plaatsen en te verrijden. De wielen zijn voorzien van een klem, waardoor het frame eenvoudig op de rem gezet kan worden.

Baseplate side

Baseplates side zijn speciaal ontworpen om bij uitstek grote aluminium frames zeer stabiel te plaatsen. Doordat deze op twee punten bevestigd wordt, zowel aan de onder- als aan de zijkant, staat dit frame steviger dan een standaard voetplaat. Een standaard voetplaat wordt namelijk enkel aan de onderzijde bevestigd.

Halve voetplaten voor een strakke wandplaatsing

Naast de standaard voetplaten hebben we ook halve voetplaten, deze zijn ideaal voor het gebruik op beurzen. Plaats het verlichte of onverlichte frame tegen een wand of in een beursstand en voorkom onnodig verspilde ruimte. De voetplaat is qua afmeting de helft van het normale baseplate formaat. Houd er rekening mee dat het frame hierdoor iets minder stevig staat, bij extreem grote formaten raden we daarom aan om het frame extra te zekeren aan het plafond.

Verkrijgbaar in drie kleuren

Onze voetplaten zijn gemaakt van staal of aluminium en standaard veelal verkrijgbaar in het zilver, wit en zwart. Ook is het mogelijk om de baseplates te poedercoaten, geef hiervoor je gewenste RAL-kleurcode op. Zo passen de baseplates altijd bij jouw gekozen profiel.