Extension set aluminium keeper

Een extension set wordt gebruikt bij groot formaat frames om de frames compact te kunnen verpakken en voordelig te vervoeren. De extension set aluminium keeper bestaat uit één dik deel, waardoor deze meer stevigheid aan het frame geeft dan een normale extension set. Hierdoor is deze extension set ook uiterst geschikt voor vrijstaande en hangende toepassingen.

Voor groot formaat frames
Zeer stevige extension set
Geschikt voor veel profielen
Bevestiging rechtstreeks in het aluminium

Kleuren
zilver

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Extension set aluminium keeper

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Eenvoudige bevestiging

De extension set aluminium keeper, ook wel koppelset of verlengset, bestaat uit één plaatje met schroefjes en een inbussleutel. Plaats de extension set in het daarvoor bestemde kanaal en schuif de losse delen van het profiel aan elkaar. Draai de schroefjes vast met de inbussleutel. Doordat de inbus rechtstreeks in het profiel wordt gedraaid kan het lichte beschadigingen aan de binnenkant van het frame achterlaten.

Alternatief: extension set heavy

Liever geen rechtstreekse bevestiging in het frame? Kies dan voor de extension set heavy. Hier wordt een extra onderdeel bijgeleverd, namelijk een blindplaatje. Deze kan op het andere plaatje bevestigd worden om op deze manier een complete en stevige set te vormen.

Specificaties
Artikelnummer FK-0532
Geschikte profielen Heavy 27, Single 50, Decor 27 XL 45, Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Outdoor 90, Lightbox 60, Lightbox 90, Lightbox 120 en Carre 80
Kleuren Zilver
Gewicht 230 gram
Materiaal Staal
Aantal in set Twee stuks
Inclusief inbussleutel Ja