Extension set 100

Een extension set, ook wel koppelset of verlengset, wordt gebruikt bij groot formaat aluminium frames om de frames compact te kunnen verpakken en voordelig te vervoeren. De extension set 100 is toepasbaar op het Double 100 en Carre 80 profiel.

Voor groot formaat frames
Behoud van compacte verzending
Geschikt voor de Double 100 en Carre 80
Eenvoudige montage

Kleuren
zilver

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Extension set 100

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Behoud van compacte verzending

Lengtes boven de 4 meter worden veelal uit twee of meer delen geleverd. Dit wordt gedaan zodat grote frames ook compact verpakt en voordelig vervoerd kunnen blijven worden. De verschillende delen kunnen eenvoudig aan elkaar gezet worden met de bijbehorende extension set.

Eenvoudige montage

De extension set 100 kan eenvoudig gemonteerd worden. Plaats de twee verschillende losse onderdelen van de extension set op elkaar om een complete set te vormen. Plaats de extension set vervolgens in het daarvoor bestemde kanaal en schuif de losse delen van het profiel aan elkaar. Nadat de losse delen aan elkaar zijn geschoven, dienen de schroeven vastgedraaid te worden met de bijgeleverde inbussleutel.

Alternatief voor een stabielere verbinding

Liever een stabielere verbinding? Kies dan voor de extension set double 100 bij het Double 100 profiel en voor de extension set aluminium keeper bij het Carre 80 profiel. Deze extension sets bestaan uit één of twee dikke delen, waardoor deze meer stevigheid aan het frame geven. Doordat de schroeven rechtstreeks in het profiel wordt gedraaid kan het lichte beschadigingen aan de binnenkant van het frame achterlaten.

Specificaties
Artikelnummer FK-0520
Geschikte profielen Double 100 en Carre 80
Kleuren Zilver
Gewicht 159 gram
Materiaal Staal
Aantal in set Twee stuks
Inclusief inbussleutel Ja