Baseplate side heavy XL

Een baseplates side is speciaal ontworpen om bij uitstek grote aluminium profielen zeer stabiel te plaatsen. Met het bevestigingspunt aan de zijkant, wordt deze baseplate zijwaarts van het aluminium led- of textielframe gemonteerd, met de meegeleverde bevestigingsset.

Enorm stevige zijvoetplaat
Erg zwaar van gewicht
Geschikt voor veel profielen
Verkrijgbaar in het zilver

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Baseplate side heavy XL

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Stevige en zware zijvoetplaat

De baseplate side heavy XL is een enorm stevige zijvoetplaat van 7,5 kilo. De rechthoekige voetplaat van staal is standaard in het zilver leverbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten de voetplaat in de door jou gekozen kleur.

Vrijstaande toepassingen

Baseplates hebben we in verschillende diktes en formaten beschikbaar. De baseplate zorgt ervoor dat een aluminium frame stabiel, stevig en vrijstaand geplaatst kan worden. Hierdoor is deze goed in te zetten als banner, perswand, sponsorwand of scheidingswand.

Eenvoudige montage

Kantel het frame om de voetplaten te bevestigen. Druk de langste plaat van de fixing set onderaan de zijkant in de groef van het profiel en de kleinere plaat aan de onderkant in de groef van het profiel. Bevestig hierop de zijvoetplaat en draai de bijgeleverde schroeven vast met de inbussleutel. Herhaal dit voor de andere kant van het frame.

Specificaties
Artikelnummer FK-0174
Geschikte profielen Double 44, Lightbox 90, Lightbox 120, Lightbox Double 100, Carre 80 en Quatro 50
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Gewicht 7500 gram
Materiaal Staal
Afmeting 800 x 200 x 5 mm
Inclusief inbussleutel Ja