Basotect®

Verbeter de akoestiek en verminder galm in elke gewenste omgeving met Basotect®. Het materiaal is verkrijgbaar met een dikte van 45 mm. Plaats het geluidsisolerende materiaal in een wand-, vrijstaand- of hangend frame.

Verbeter de akoestiek in een ruimte
Hoge absorptiewaarde
Perfecte pasvorm
Licht van gewicht en stijf

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Basotect®

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Licht van gewicht en stijf

Basotect® is een veelzijdig en hoogwaardig melaminehars schuim. Het materiaal is licht van gewicht en door de stijfheid is het materiaal erg vormvast. Basotect® is toepasbaar op het Double 49, Double 50, Single 50, Double 80 en Double 100 profiel. Basotect® heeft de B1 brandklasse, dit betekent dat het moeilijk ontvlambaar en brandvertragend is. Het akoestisch materiaal verbetert de akoestiek in bijvoorbeeld restaurants, receptieruimtes, vergaderzalen en kantoren.

Perfecte pasvorm

Basotect® kan rondom worden geleverd met een gefreesde U- of L-vorm, hierdoor past het materiaal perfect in het frame en blijft het goed zitten. De L-vorm is geschikt voor het gebruik van wandmontage en de U-vorm voor vrijstaand en hangend gebruik. Indien gewenst kan het akoestisch materiaal geleverd worden zonder afwerking.

Specificaties
Artikelnummer FK-8950
Akoestisch materiaal Gemaakt van melamine schuim.
Dikte materiaal 45 mm
Recyclebaar Nee
Brandcertificaat B1