Enkelzijdige ledframes

We hebben een uitgebreid assortiment enkelzijdige ledframes, deze zijn speciaal ontworpen voor wandmontage en in sommige gevallen ook voor plafondverlichting. Een ledframe, ook wel lightbox genoemd, is een textielframe met ledverlichting. Onze ledframes zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat, doordat er diverse led-technieken zijn ontwikkeld. Elk enkelzijdig ledframe heeft zijn eigen unieke kenmerken, van een Lightbox 60 profiel met een extra groef aan de achterzijde voor een textielprint tot het veelzijdige Lightbox 120 profiel voor kleine en grote formaten.
Lees meer
3 producten gevonden

Led-technieken

We hebben diverse led-technieken ontwikkeld, zo is er afhankelijk van jouw wensen altijd een ledframe dat aansluit. Bij edge-lit wordt de textielprint vanaf de zijkant verlicht met powerled, wat zorgt voor een goede lichtverdeling. Edge-lit kan niet gedimd worden. Bij led op dibond wordt de textielprint vanaf de achterkant verlicht met led voorgemonteerd op een dibond plaat. Door groothoeklenzen ontstaat er een gelijkmatige lichtverdeling. Led op stabilizer wordt aanbevolen voor extreem grote formaten om zeker te zijn van een egale lichtverdeling. Het verlicht de textielprint vanaf de achterkant met led gemonteerd op stabilizers. Led op dibond en led op stabilizer kunnen gedimd worden.

Dimbare ledframes

Onze enkelzijdige ledframes hebben een hoge kwaliteit lichtspreiding. Je hebt keuze uit meerdere lichtsterktes en optioneel kunnen deze lichtsterktes aangepast worden met een dimmer. Hiermee stel je zelf de sterkte van het licht in, waardoor een ledframe kan worden afgestemd op elke omgeving. Het kan bijvoorbeeld wenselijk zijn om een print overdag met een hogere lichtsterkte weer te geven dan 's avonds. Optioneel kan het ledframe compatibel gemaakt worden met DALI-systemen. Creëer een elegante en moderne uitstraling met een dimbaar ledframe.

Beschikbaar in alle kleuren

Verlichte frames worden veelal ingezet als opvallende signage in retail en openbare ruimtes. Door de verlichting komt de print beter tot zijn recht en trek je gegarandeerd de aandacht van je klant en/of bezoekers. Met een verlicht frame verhoog je de attentiewaarde van een reclameboodschap, dit kan de verkoop bevorderen. Onze enkelzijdige ledframes zijn standaard in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar. Een andere kleur is ook mogelijk, geef hiervoor je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.

Verwissel eenvoudig van print

Onze frames zijn voorzien van een bouwtekening, zodat jij of jouw klant het frame eenvoudig zelf kan monteren. Het voordeel van een ledframe is dat de prints door het slimme systeem met platte pees zeer snel en eenvoudig te verwisselen zijn. Nieuwe boodschap? Nieuwe textielprint! Een groot voordeel is dat er geen nieuw ledframe aangeschaft hoeft te worden. Hierdoor creëer je in een handomdraai een nieuwe look en feel.

Twee jaar garantie en CE-certificaat

Al onze ledframes worden vooraf getest en voorzien van een CE-certificaat. Daarmee wordt aangegeven dat het product voldoet aan wettelijke eisen, onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Doordat alle verlichte frames vooraf worden getest ben je verzekerd van een goed werkend frame. Al onze ledframes hebben een garantietermijn van twee jaar op het gehele frame.