3D-ledframes

3D-ledframes zijn een unieke verschijning in vergelijking met de standaard ledframes. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Onze 3D-ledframes kunnen op twee manieren worden ingezet: hangend aan het plafond en staand op de grond. We leveren 3D-frames zowel in kubusvorm als in alle soorten rechthoekige opstellingen. Een 3D-frame is een product dat jaren meegaat, doordat het doek eenvoudig te vervangen is kan voor iedere gelegenheid een passend doek in het frame geplaatst worden.
Lees meer
1 product gevonden

Verlicht 3D-frame

Het verlichte 3D-profiel Carre 160 is speciaal ontworpen voor het plaatsen van dubbelzijdige textielprints in diverse rechthoekige opstellingen. Samen met de Lightbox Double 160 zijn de mogelijkheden eindeloos. De Carre 160 wordt gebruikt als hoekcomponent, de Lightbox Double 160 sluit hier naadloos bij aan. Met een verlicht 3D-frame kunnen spectaculaire lichtgevende wanden gecreëerd worden. Er kan zowel een doek aan de binnen- als aan de buitenkant van het frame bevestigd worden, hierdoor is er niks meer van het frame zichtbaar.

Bouw compleet verlichte beursstands

Met ons verlichte modulaire 3D-profiel creëer je opvallende frames. De geplaatste verlichte textielprint is zichtbaar vanaf meerdere zijden en perfect voor zowel hangend als vrijstaand gebruik. Daarnaast leent de constructie zich tot het maken van compleet verlichte beursstands. Het profiel is geschikt voor zowel kleine als grote formaten, door gebruik van stabilizers is elk formaat mogelijk.

Meerdere opstellingen

Je hebt keuze uit een L-, U- of O-opstelling. De L-vormige opstelling is een basis opstelling voor vrijstaande beursstands en scheidingswanden. De U-vormige opstelling is een uitgebreidere opstelling voor beursstands en scheidingswanden bij vrijstaand gebruik. De O-vormige formatie is een complete opstelling om vrijstaand te gebruiken als opslagruimte of als aparte vergaderruimte op de beursvloer. Het is ook mogelijk de verschillende formaties op te hangen om een spectaculaire banner te creëren.

Twee jaar garantie en CE-certificaat

Een 3D-ledframe wordt vooraf getest en voorzien van een CE-certificaat. Daarmee wordt aangegeven dat het product voldoet aan wettelijke eisen, onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Doordat een verlicht frame vooraf getest wordt ben je verzekerd van een goed werkend frame. Al onze ledframes hebben een garantietermijn van twee jaar op het gehele frame.

In elke gewenste kleur

Verlichte 3D-frames zijnstandaard in het zilver, wit en zwart verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.