Baseplate simple

Een baseplate fungeert als voetsteun onder onze aluminium profielen. Een baseplate kan eenvoudig onder het frame gemonteerd worden met de meegeleverde bevestigingsset. De baseplate simple is een budget variant en toepasbaar op vrijwel alle dubbelzijdige profielen.
Meest voordelige voetplaat
Geschikt voor veel profielen
Verkrijgbaar in het zilver
Gemaakt van aluminium

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Baseplate simple

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Meest voordelige voetplaat

De baseplate simple is onze meest voordelige voetplaat, gemaakt van aluminium en met een dikte van 10 mm. Met zijn 50 mm breedte is het een erg smalle voetplaat. De baseplate simple loopt rond af en is standaard in het zilver verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten de voetplaat in de door jou gekozen kleur.

Vrijstaande toepassingen

Baseplates hebben we in verschillende diktes en formaten beschikbaar. Baseplates zorgen ervoor dat een aluminium frame stabiel, stevig en vrijstaand geplaatst kan worden. Hierdoor is deze goed in te zetten als banner, perswand, sponsorwand of scheidingswand.

Eenvoudige montage

Kantel het frame om de voetplaten te bevestigen. Druk de fixing set aan de onderkant in de groef van het profiel en bevestig de voetplaat hierop. Draai de bijgeleverde schroeven vast met de meegeleverde inbussleutel. Herhaal dit voor de andere kant. De baseplate simple is geschikt voor veel van onze profielen.

Specificaties
Artikelnummer FK-0100
Geschikte profielen Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Double 100, Lightbox 90, Lightbox 120, Lightbox Double 100, Lightbox Double 120, Lightbox Double 160, Carre 80 en Quatro 50
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Gewicht 405 gram
Materiaal Aluminium
Afmeting 380 x 50 x 10 mm
Inclusief inbussleutel Ja