Edge-lit

Edge-lit verlicht de textielprint vanaf de zijkant met powerled, dit zorgt voor een goede lichtverdeling. Deze led-techniek is zeer geschikt voor het verlichten van klein tot middelgrote textielprints.
Zijaanlichting
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Compact verpakt, voordelig vervoerbaar
Relatief laag stroomverbruik

Hoofdafbeelding Edge-lit
Beschrijving

Edge-lit (verlicht vanaf de zijkant)

Dit type lightbox verlicht de textielprint vanaf de zijkant met powerled, wat zorgt voor een goede lichtverdeling. Edge-lit heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Nog een voordeel van edge-lit is het relatief lage stroomverbruik en een compacte verzending, waardoor het frame voordelig vervoerbaar is. 

Alternatieve led-technieken

Bij doeken met veel witte/effen delen bestaat er een kleine kans op schaduwvlekken. Om dit te voorkomen kan er gekozen worden voor een profiel met de led op stabilizer techniek. Bij led op stabilizer wordt de textielprint vanaf de achterkant verlicht, met led gemonteerd op stabilizers. Deze techniek biedt in alle gevallen een mooie uitlichting. Led op dibond is ander alternatief voor edge-lit. Hierbij wordt de textielprint vanaf de achterkant verlicht, met led voorgemonteerd op een dibond plaat. Deze techniek is mogelijk met smalle profielen, dit creëert een elegante en moderne uitstraling. Een uniek kenmerk van de led-technieken led op dibond en led op stabilizer is de keuze uit twee lichtsterktes, drie lichtkleuren en de mogelijkheid om het licht te dimmen.

Specificaties
Type frame Enkelzijdig ledframe, dubbelzijdig ledframe, Pop-up ledbox en 3D ledframe
Montagemogelijkheden Aan de wand, vrijstaand en aan het plafond
Led-techniek Edge-lit
Lichtkleur 6500K
Dimmen Niet dimbaar
Garantietermijn Twee jaar