Ceiling mount

Textiel- en ledframes worden steeds vaker hangend aan het plafond gebruikt. Met ceiling mounts, ook wel ophangoogjes, hang je snel en eenvoudig een ledframe of dubbelzijdig textielframe op. Maak opvallende hangende banners en displays die perfect staan in elke showroom of boven elke beurstand.

Voor hangende toepassingen
Geschikt voor veel profielen
Verkrijgbaar in het zilver
Eenvoudige montage

Kleuren
zilver

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Ceiling mount

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Hangende toepassingen

Door gebruik te maken van de ceiling mount kan een frame hangend als banner gebruikt worden. Om in gesprek te komen met potentiële klanten, is het van belang dat bezoekers een beursstand weten te vinden. Met een hangende banner wordt de attentiewaarde verhoogd. Hangende banners boven een beursstand trekken de aandacht al vanaf grote afstand. Creëer extra communicatie oppervlakte zonder meer meters te huren.

Eenvoudige montage

De ceiling mount is een basis plafondbevestiging waarmee een textiel- of ledframe op te hangen is. Schuif eenvoudig het meegeleverde hardware in de buitengroef van het aluminium frame. Vervolgens kun je de ceiling mount bevestigen.

Specificaties
Artikelnummer FK-0360
Geschikte profielen Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Double 100, Lightbox 90, Lightbox 120, Lightbox Double 100, Lightbox Double 120, Lightbox Double 160, Lightbox Double 200, Carre 80, Cube 65 en Carre 160
Kleuren Zilver
Gewicht 16 gram
Materiaal Staal