Adjustable foot

Met adjustable feet, ook wel stelvoeten, kun je een textielframe op jouw gewenste hoogte afstellen en stevig in een ruimte plaatsen. Ook zijn stelvoeten een ideale en goedkope manier om ongelijke vloeren te compenseren.
Een frame passend in een ruimte of etalage plaatsen
Ongelijke vloeren compenseren
Het frame een stuk van de grond plaatsen
Iedere voet kan afzonderlijk worden gesteld

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Adjustable foot

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Frame stevig in een ruimte plaatsen

Met adjustable feet, ook wel stelvoeten, kun je een textielframe op jouw gewenste hoogte afstellen en stevig in een ruimte plaatsen. Erg handig als je een frame passend in een ruimte of etalage wilt plaatsen. We adviseren zowel stelvoeten aan de onder- als bovenkant van het frame te plaatsen. Als je ervoor kiest om alleen stelvoeten aan de onderkant van het frame te gebruiken dan moet het frame strak tegen het plafond geplaatst worden.

Ongelijke vloeren compenseren

Stelvoeten zijn een ideale en goedkope manier om ongelijke vloeren te compenseren. Iedere stelvoet kan namelijk afzonderlijk worden gesteld. Ook worden stelvoeten gebruikt om het frame een stuk van de grond te plaatsen, hierdoor kun je er bijvoorbeeld gemakkelijk bij met schoonmaken.

Iedere voet kan afzonderlijk worden gesteld

De kunststof voet biedt een glad, niet schurend oppervlak dat vloeren beschermt. Door het schroefdraad kan iedere voetplaat afzonderlijk worden gesteld tot een hoogte van maximaal 7 cm, afhankelijk van de doorsnede van het profiel.

Eenvoudige montage

Stelvoeten kunnen gebruikt worden voor vrijwel alle dubbelzijdige profielen. Met onze CNC-machine kunnen we het profiel voorzien van boorgaten waar de stelvoet in gemonteerd kan worden. Standaard zijn er zo’n twee stelvoeten tot twee meter breed nodig. Daarna moet er één extra stelvoet toegevoegd worden per 1,5 meter.

Specificaties
Artikelnummer FK-0352
Geschikte profielen Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Double 100, Lightbox Double 100, Lightbox Double 120, Lightbox Double 160 en Lightbox Double 200
Gewicht 58 gram
Afmeting 37 x 115 mm
Aantal per verpakking Eén stuk