Dubbelzijdige ledframes

We hebben een uitgebreid assortiment dubbelzijdige ledframes, deze kunnen zowel vrijstaand als hangend gebruikt worden. Ledframes zorgen ervoor dat een boodschap zowel in het licht als in het donker goed zichtbaar is. Elk dubbelzijdig ledframe heeft zijn eigen unieke kenmerken, van een Lightbox Double 100 die een elegante en moderne uitstraling heeft door zijn geringe diepte van 100 mm tot de enorm stevige Lightbox Double 200 voor extreem grote formaten.
Lees meer
5 producten gevonden

Dubbelzijdige ledframes

Een ledframe, ook wel lightbox genoemd, is een textielframe met ledverlichting. Een dubbelzijdig ledframe is te voorzien van twee textieldoeken en leverbaar in elk gewenst formaat. De prints zijn door het slimme systeem met platte pees zeer snel en eenvoudig te verwisselen, zo creëer je in een handomdraai een nieuwe look en feel. Onze dubbelzijdige ledframes worden veel toegepast in beursstands, winkels en showrooms.

Led-technieken

We hebben diverse led-technieken ontwikkeld, zo is er afhankelijk van jouw wensen altijd een ledframe dat aansluit. Bij edge-lit wordt de textielprint vanaf de zijkant verlicht met powerled, wat zorgt voor een goede lichtverdeling. Edge-lit kan niet gedimd worden. Bij led op dibond wordt de textielprint vanaf de achterkant verlicht met led voorgemonteerd op een dibond plaat. Door groothoeklenzen ontstaat er een gelijkmatige lichtverdeling. Led op stabilizer wordt aanbevolen voor extreem grote formaten om zeker te zijn van een egale lichtverdeling met voldoende vermogen. Het verlicht de textielprint vanaf de achterkant met led gemonteerd op stabilizers. Led op dibond en led op stabilizer kunnen gedimd worden.

Dimbare ledframes

Onze dubbelzijdige ledframes hebben een hoge kwaliteit lichtspreiding. Je hebt keuze uit meerdere lichtsterktes en optioneel kunnen deze lichtsterktes aangepast worden met een dimmer. Hiermee stel je zelf de sterkte van het licht in, waardoor een ledframe kan worden afgestemd op elke omgeving. Het kan bijvoorbeeld wenselijk zijn om een print overdag met een hogere lichtsterkte weer te geven dan 's avonds. Optioneel kan het ledframe compatibel gemaakt worden met DALI-systemen. Creëer een elegante en moderne uitstraling met een dimbaar ledframe.

Leverbaar in alle kleuren

Onze dubbelzijdige ledframes zijn standaard in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar. Een andere kleur is ook mogelijk, geef hiervoor je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.

Twee jaar garantie en CE-certificaat

Al onze ledframes worden vooraf getest en voorzien van een CE-certificaat. Daarmee wordt aangegeven dat het product voldoet aan wettelijke eisen, onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Doordat alle verlichte frames vooraf getest worden ben je verzekerd van een goed werkend frame. Al onze ledframes hebben een garantietermijn van twee jaar op het gehele frame.