Enkelzijdige textielframes

Onze enkelzijdige textielframes kunnen aan de muur worden bevestigd of vanaf het plafond worden opgehangen. Bevestig het frame aan de muur door het vast te schroeven of gebruik te maken van muurbeugels met een stelschroef erin. Het voordeel van muurbeugels is dat je het frame gemakkelijk waterpas kunt stellen. Ceiling mounts kunnen gebruikt worden om een frame vanaf het plafond op te hangen.
Lees meer
7 producten gevonden

Enkelzijdige textielframes in elk formaat

Enkelzijdige textielframes worden veelal ingezet als wanddecoratie, bijvoorbeeld om een woonhuis, winkel of kantoorpand een gezellige sfeer te geven. Een enkelzijdig frame zorgt voor een extra dimensie en kan de verkoop bevorderen. De frames zijn in elk gewenst formaat verkrijgbaar.

Enkelzijdige profielen

De verschillende wandprofielen hebben elk hun eigen kenmerken, van een voordelig Eco 15 profiel die rechtstreeks aan de muur bevestigd wordt tot een extra stevig Heavy 27 profiel die met muurbeugels bevestigd wordt. Om installatie te vereenvoudigen kunnen een aantal profielen ook voorgeboord geleverd worden, de zogenaamde Punchholes. Het voorgeboorde frame is hierdoor sneller aan de muur te bevestigen.

Verkrijgbaar met akoestisch materiaal

Verbeter de akoestiek en verminder galm in elke omgeving met het gebruik van akoestisch materiaal in het frame. Het materiaal is eenvoudig in het textielframe te plaatsen. Hierdoor worden hinderlijke geluiden zoals galm, echo en holle klanken in een ruimte gedempt en creëer je een rustige (werk)omgeving.

Verwissel eenvoudig van print

Een aluminium textielframe biedt een decoratieve en akoestische oplossing. Het textielframe is te voorzien van een textielprint, waardoor het frame een echte eyecatcher is. Het voordeel van een textielframe is dat de prints door het slimme systeem met platte pees zeer snel en eenvoudig te verwisselen zijn, zonder het textielframe van de wand te hoeven halen. Hierdoor kun je in een handomdraai een nieuwe uitstraling in een ruimte creëren.

Eenvoudige montage

De frames zijn voorzien van een bouwtekening, zodat jij of jouw klant het frame eenvoudig zelf kan monteren. Door simpelweg de hoeken aan elkaar te verbinden en de textielprint in het frame te plaatsen, is de gewenste uiting binnen een handomdraai klaar. Losse onderdelen, zoals locksets en inbussleutels zijn in een apart doosje geplaatst in de hoofdverpakking. Dit voorkomt onnodig zoeken. Door de modulaire eigenschappen van het frame is compact verpakken mogelijk en blijft transport bij grote formaten voordelig.

In elke gewenste kleur

Bijna al onze enkelzijdige textielframes zijn standaard in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur. Onze frames zijn leverbaar in elk gewenst formaat, al vanaf één stuk.