Carre 80

Dit 3D-profiel is speciaal ontworpen voor het plaatsen van dubbelzijdige textielprints in L- U- en O-opstellingen. Met het Carre profiel kunnen spectaculaire wanden gecreëerd worden.

Diverse rechthoekige opstellingen
Voor hangend en staand gebruik
Naadloze aansluiting in de hoeken
Doek aan de binnen- én buitenkant

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Carre 80

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Voor hangend en staand gebruik

Met de modulaire 3D-profielen creëer je opvallende frames. De geplaatste textielprint is zichtbaar vanaf meerdere zijden en perfect voor zowel hangend als vrijstaand gebruik. Daarnaast leent de constructie zich tot het maken van complete beursstands. Het profiel is geschikt voor zowel kleine als grote formaten.

Combineer met de Double 80

Samen met de Double 80 zijn de mogelijkheden eindeloos. Het Carre 80 profiel wordt gebruikt als verticaal hoek component, het Double 80 profiel sluit hier naadloos bij aan. In de buitengroef van de Double 80 kunnen verschillende accessoires eenvoudig worden aangebracht. Ook kan het gecombineerd worden met een gebogen Double 80 profiel, waardoor je nog spectaculairdere constructies kunt bouwen. Door gebruik van stabilizers is elk formaat mogelijk.

L-opstelling

De L-vormige formatie is een basis opstelling voor vrijstaande beursstands en scheidingswanden. Het is mogelijk om de L-vorm op te hangen waardoor een spectaculaire banner wordt gecreëerd. Deze opstelling bestaat uit twee dubbelzijdige wanden, gemaakt met het Double 80 frame bevestigd aan één verticaal Carre profiel. De doeken voor de binnenzijde van de Carre 80 hebben een correctie nodig van -80 mm per zijde ten opzichte van de buitenmaat van het frame.

U-opstelling

De U-vormige formatie is een uitgebreidere opstelling voor beursstands en scheidingswanden bij vrijstaand gebruik. Het is ook mogelijk om de U-vorm op te hangen om een spectaculaire banner te creëren. Deze opstelling bestaat uit drie dubbelzijdige wanden, gemaakt met het Double 80 frame bevestigd aan twee verticale Carre profielen. De doeken voor de binnenzijde van de Carre 80 hebben een correctie nodig van -80 mm per zijde op de korte kant en -160 mm op de lange kant ten opzichte van de buitenmaat van het frame.


O-opstelling

De O-vormige formatie is een complete opstelling om vrijstaand te gebruiken als opslagruimte of als aparte vergaderruimte op de beursvloer. Of hang de O-vorm op en creëer een indrukwekkende banner boven uw beursstand. Deze opstelling bestaat uit vier dubbelzijdige wanden gemaakt met het Double 80 frame, bevestigd aan vier verticale Carre profielen. De doeken voor de binnenzijde van de Carre 80 hebben een correctie nodig van -160 mm per zijde ten opzichte van de buitenmaat van het frame.

Naadloze aansluiting in de hoeken

De textielprint sluit naadloos aan in de hoeken van de opstelling voor een perfect strak design. Er kan zowel een doek aan de binnen- als aan de buitenkant van het frame bevestigd worden, hierdoor is er weinig meer van het frame zichtbaar.

Specificaties
Artikelnummer NF-04810 & NF-04805
Diepte (mm) 80 mm
Type frame 3D textielframe
Montagemogelijkheden Vrijstaand en aan het plafond
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Mogelijke opstellingen L-opstelling, U-formatie en O-formatie
Gewicht 2,206 kilo/meter (Carre 80) 1,337 kilo/meter (Double 80, closed) en 1,332 kilo/meter (Double 80, open)
Stabilizers mogelijk Ja
Staaflengte 6150 mm