Akoestiek

Door akoestisch materiaal in een frame te plaatsen verbeter je de akoestiek in een ruimte. Zo worden hinderlijke geluiden zoals galm, echo en holle klanten in een ruimte gedempt en creëer je een rustige (werk)omgeving. Er kan gekozen worden uit twee verschillende akoestische materialen, met elk hun eigen voordelen en eigenschappen.
Lees meer
2 producten gevonden

Basotect®

Basotect® is een veelzijdig en hoogwaardig melaminehars schuim. Het materiaal is licht van gewicht en door de stijfheid is het materiaal erg vormvast. Basotect kan rondom worden geleverd met een gefreesde U- of L-vorm voor een naadloze bevestiging. Het materiaal heeft een dikte van 45 mm.

Therm Acoustic

Therm Acoustic is gemaakt van polyester vezels, waarvan 60% van recycling (PET-flessen) afkomstig is. Dit akoestisch materiaal is verkrijgbaar in 10 mm dikte voor een lichte absorptiewaarde, 25 mm dikte voor een goede absorptiewaarde en 40 mm dikte voor een uitstekende absorptiewaarde. De 10 mm wordt op een 1,2 m brede rol geleverd met een lengte naar keuze en kan met een textielschaar gemakkelijk op maat geknipt worden. De 25 mm en 40 mm worden op maat gesneden.