3D frames

3D-frames zijn een unieke verschijning in vergelijking met de standaard frames. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Onze 3D-frames kunnen op twee manieren worden ingezet: hangend aan het plafond en staand op de grond. We leveren 3D-frames zowel in kubusvorm als in alle soorten rechthoekige opstellingen. Een 3D-frame is een product dat jaren meegaat, doordat het doek eenvoudig te vervangen is kan voor iedere gelegenheid een passend doek in het frame geplaatst worden.
Lees meer
4 producten gevonden

Verlicht en onverlicht

Je hebt keuze uit verlicht en onverlichte 3D-frames. Een verlicht 3D-frame zorgt ervoor dat de boodschap zowel in het licht als in het donker goed zichtbaar is. We hebben drie mogelijkheden voor onverlichte 3D-frames en één mogelijkheid voor een verlicht 3D-frame. Onze verlichte frames hebben een garantietermijn van twee jaar en beschikken over een CE-certificaat.

Meerdere opstellingen

Je hebt keuze uit een L-, U- of O-opstelling. De L-vormige opstelling is een basisopstelling voor vrijstaande beursstands en scheidingswanden. De U-vormige opstelling is een uitgebreidere opstelling voor beursstands en scheidingswanden bij vrijstaand gebruik. De O-vormige opstelling is een complete opstelling om vrijstaand te gebruiken als opslagruimte of als aparte vergaderruimte op de beursvloer. Het is ook mogelijk de verschillende formaties op te hangen om een spectaculaire banner te creëren.

In elke gewenste kleur

De meeste van onze 3D-frames zijn standaard in het zilver, wit en zwart verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.