Extension set heavy

Een extension set, ook wel koppelset of verlengset, wordt gebruikt bij groot formaat aluminium frames om de frames compact te kunnen verpakken en voordelig te vervoeren. De extension set heavy is geschikt voor veel aluminium profielen.

Voor groot formaat frames
Behoud van compacte verzending
Geschikt voor veel profielen
Eenvoudige montage

Kleuren
zilver

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Extension set heavy

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Behoud van compacte verzending

Lengtes boven de 4 meter worden veelal uit twee of meer delen geleverd. Dit wordt gedaan zodat grote frames ook compact verpakt en voordelig vervoerd kunnen blijven worden. De verschillende delen kunnen eenvoudig aan elkaar gezet worden met de bijbehorende extension set.

Eenvoudige montage

De extension set heavy kan eenvoudig gemonteerd worden. Plaats de twee verschillende losse onderdelen van de extension set op elkaar om een complete set te vormen. Plaats de extension set vervolgens in het daarvoor bestemde kanaal en schuif de losse delen van het profiel aan elkaar. Nadat de losse delen aan elkaar zijn geschoven, dienen de schroeven vastgedraaid te worden met de bijgeleverde inbussleutel.

Alternatief bij grote formaten

Bij grote frames adviseren we de extension set aluminium keeper. Deze extension set bestaat uit één dik deel, waardoor deze meer stevigheid aan het frame geeft dan een normale extension set. Doordat de inbus rechtstreeks in het profiel wordt gedraaid kan het lichte beschadigingen aan de binnenkant van het frame achterlaten.

Specificaties
Artikelnummer FK-0500
Geschikte profielen Heavy 27, Single 50, Decor 27 XL 45, Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Outdoor 90, Lightbox 60, Lightbox 90, Lightbox 120 en Carre 80
Kleuren Zilver
Gewicht 370 gram
Materiaal Staal
Aantal in set Twee stuks
Inclusief inbussleutel Ja