Carre 160

Dit verlichte 3D-profiel is speciaal ontworpen voor het plaatsen van dubbelzijdige textielprints in L-, U- en O-opstelling. Met het Carre 160 profiel kunnen spectaculaire lichtgevende wanden gecreëerd worden.

Diverse verlichte, rechthoekige opstellingen
Voor hangend en staand gebruik
Naadloze aansluiting in de hoeken
Geschikt voor grote formaten
Twee jaar garantie

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Carre 160

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Carre 160 in vrijwel elk formaat mogelijk

Met dit modulaire 3D-profiel creëer je opvallende frames. De verlichte textielprint is zichtbaar vanaf meerdere zijden en geschikt voor zowel hangend als vrijstaand gebruik. Daarnaast leent de constructie zich tot het maken van complete verlichte beursstands. Het profiel is geschikt voor zowel kleine als grote formaten, door gebruik van stabilizers is vrijwel elk formaat mogelijk.

Naadloze aansluiting in de hoeken

De textielprint sluit naadloos aan in de hoeken van de opstelling voor een perfect strak design. Er kan zowel een doek aan de binnen- als aan de buitenkant van het frame bevestigd worden, hierdoor is er niks meer van het frame zichtbaar.

Led-techniek: edge-lit en led op stabilizer

Edge-lit verlicht de textielprint vanaf de zijkant met powerled, wat zorgt voor een goede lichtverdeling. De led is aan de binnenzijde van het frame gemonteerd. Hiermee is installatie eenvoudig en een compacte verzending mogelijk. Edge-lit is mogelijk tot een hoogte of breedte van 2,6 meter, voor grotere formaten adviseren we led op stabilizer, dit om zeker te zijn van een egale lichtverdeling met voldoende vermogen. Een uniek kenmerk van de led op stabilizer is de keuze uit twee lichtsterktes en de mogelijkheid om het licht te dimmen. Optioneel kan het ledframe compatibel gemaakt worden met DALI-systemen.

Combineer met de Lightbox Double 160

Samen met de Lightbox Double 160 zijn de mogelijkheden eindeloos. De Carre 160 wordt gebruikt als hoek component. De Lightbox Double 160 sluit hier naadloos bij aan. Er zijn diverse rechthoekige opstellingen mogelijk: een L-, U-, en O-opstelling.

L-opstelling

De L-vormige formatie is een basis opstelling voor vrijstaande beursstands en scheidingswanden. Het is ook mogelijk om de L-vorm op te hangen waardoor een spectaculaire banner wordt gecreëerd. Deze opstelling bestaat uit twee dubbelzijdige wanden, gemaakt met de Lightbox Double 160 bevestigd aan één verticaal Carre profiel. De doeken voor de binnenzijde van de Carre 160 hebben een correctie nodig van -160 mm per zijde ten opzichte van de buitenmaat van het frame.

U-opstelling

De U-vormige formatie is een uitgebreidere opstelling voor beursstands en scheidingswanden bij vrijstaand gebruik. Het is ook mogelijk om de U-vorm op te hangen om een spectaculaire banner te creëren. Deze opstelling bestaat uit drie dubbelzijdige wanden, gemaakt met de Lightbox Double 160 bevestigd aan twee verticale Carre profielen. De doeken voor de binnenzijde van de Carre 160 hebben een correctie nodig van -160 mm per zijde op de korte kant en -320 mm op de lange kant ten opzichte van de buitenmaat van het frame.

O-opstelling

De O-vormige formatie is een complete opstelling om vrijstaand te gebruiken als opslagruimte of als aparte vergaderruimte op de beursvloer. Of hang de O-vorm op en creëer een indrukwekkende banner boven uw beursstand. Deze opstelling bestaat uit vier dubbelzijdige wanden, gemaakt met de Lightbox Double 160 bevestigd aan vier verticale Carre profielen. De doeken voor de binnenzijde van de Carre 160 hebben een correctie nodig van -320 mm per zijde ten opzichte van de buitenmaat van het frame.

In elke gewenste kleur

De Carre 160 is standaard in het zilver verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.

Specificaties
Artikelnummer NF-041602 & NF-041600
Diepte (mm) 160 mm
Type frame 3D ledframe
Montagemogelijkheden Vrijstaand en aan het plafond
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Mogelijke opstellingen L-opstelling, U-formatie en O-formatie
Gewicht 3,458 kilo/meter (Carre 160) 2,005 kilo/meter (Double 160)
Led-techniek Edge-lit en led op stabilizer
Lichtsterkte Bright Led (4000 lumen per m2) en Super Bright Led (5950 lumen per m2)
Lichtkleur 3000K, 4000K en 6500K
Dimmen Dimbaar en DALI-dimbaar
Minimale hoogte 400 mm
Stabilizers mogelijk Ja
Staaflengte 6150 mm
Garantietermijn Twee jaar