Wall mounts

Met wall mounts, ook wel muurbeugels genoemd, hang je snel en eenvoudig een textielframe waterpas aan de wand. De panel frames kunnen bevestigd worden met een Cleathanger.
Lees meer
10 producten gevonden

Hoog montagegemak met wall mounts

Een frame kan aan de muur bevestigd worden door middel van muurbeugels. In bijna al onze muurbeugels zit een stelschroef. Doordat de schroef in hoogte verstelbaar is kun je het frame gemakkelijk waterpas stellen. Dit is bij een frame die je rechtstreeks in de wand bevestigt erg lastig. Door alleen boven wallmounts te gebruiken houd je wat speling. Bij gebruik van wall mounts boven en onder kan het frame niet van de muur afkomen. Monteer eerst de wall mounts aan de muur, til vervolgens het complete textielframe over de wallmounts heen en laat het rusten op de beugels in de daarvoor bestemde groef.

Cleathanger voor panel frames

De cleathanger is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, namelijk 20 cm, 50 cm en 120 cm. Je monteert de cleathanger aan de wand, vervolgens kun je het panel frame erin hangen. Deze bevestigingsmogelijkheid is geschikt voor de Panel Hanging en de L-shape.