3D-textielframes

3D-textielframes zijn een unieke verschijning in vergelijking met de standaard frames. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Onze 3D-textielframes kunnen op twee manieren worden ingezet: hangend aan het plafond en staand op de grond. We leveren 3D-frames zowel in kubusvorm als in alle soorten rechthoekige opstellingen. Een 3D-frame is een product dat jaren meegaat, doordat het doek eenvoudig te vervangen is kan voor iedere gelegenheid een passend doek in het frame geplaatst worden.
Lees meer
4 producten gevonden

3D-profielen

We hebben verschillende 3D-profielen beschikbaar, zo kun je diverse opstellingen maken. Cube 65 is een profiel geschikt voor klein formaat kubus frames. Quatro 50 daarentegen is een enorm stevig profiel die bij zowel klein- als grootformaat kubus frames gebruikt kan worden. Carre 80 is in combinatie met het Double 80 profiel geschikt voor zowel een L-, U-, als O-formatie.

Meerdere opstellingen

Je hebt keuze uit een L-, U- of O-opstelling. De L-vormige opstelling is een basisopstelling voor vrijstaande beursstands en scheidingswanden. De U-vormige opstelling is een uitgebreidere opstelling voor beursstands en scheidingswanden bij vrijstaand gebruik. De O-vormige opstelling is een complete opstelling om vrijstaand te gebruiken als opslagruimte of als aparte vergaderruimte op de beursvloer. Het is ook mogelijk de verschillende formaties op te hangen om een spectaculaire banner te creëren.

In elke gewenste kleur

Carre 80 is standaard in het zilver, wit en zwart verkrijgbaar. De Quatro 50 en Cube 65 zijn standaard in het zilver verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.