Textielframes

We hebben een ruim assortiment aan aluminium textielframes, zowel enkel- als dubbelzijdig. Met deze frames kun je snel en eenvoudig van reclame-uiting wisselen. Een aluminium textielframe zorgt voor een hoge attentiewaarde, is duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Een aluminium textielframe kan aan de wand worden gemonteerd, vrijstaand worden neergezet met behulp van baseplates of opgehangen worden door middel van ophangkabels. Een textielframe is licht van gewicht en geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Liever een frame met verlichting? Kies dan voor onze ledframes.
Lees meer
15 producten gevonden

Enkelzijdige textielframes

De verschillende wandprofielen hebben elk hun eigen kenmerken, van een voordelig Eco 15 profiel die rechtstreeks aan de muur bevestigd wordt tot een extra stevig Heavy 27 profiel dat met muurbeugels bevestigd wordt. Om installatie te vereenvoudigen kunnen een aantal profielen ook voorgeboord geleverd worden, de zogenaamde Punchholes. Het voorgeboorde frame is hierdoor sneller aan de muur te bevestigen.

Dubbelzijdige textielframes

Onze stevige dubbelzijdige textielframes kunnen zowel vrijstaand als hangend gebruikt worden. Bijna alle vrijstaande profielen zijn leverbaar in een open en een closed variant. Door de buitengroef bij de open varianten kunnen accessoires eenvoudig worden toegepast op het frame. De closed varianten hebben een strakke afwerking. Combineer de open en closed varianten met elkaar voor het beste resultaat in combinatie met accessoires.

In elke gewenste kleur

Bijna al onze textielframes zijn standaard in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur. Een frame is leverbaar in elk gewenst formaat, al vanaf één stuk.

Decoratieve en akoestische oplossing

Een aluminium textielframe biedt een decoratieve en akoestische oplossing. Het textielframe is te voorzien van een textielprint, waardoor het frame een echte eyecatcher is. Het voordeel van een textielframe is dat de textielprint snel en eenvoudig te verwisselen is. Hierdoor kun je in een handomdraai een nieuwe uitstraling in een ruimte creëren. Door akoestisch materiaal in het frame te plaatsen verbeter je de akoestiek in een ruimte. Zo worden hinderlijke geluiden zoals galm, echo en holle klanken in een ruimte gedempt en creëer je een rustige (werk)omgeving.

Compact verpakt

Dankzij de modulaire constructie is de montage van een textielframe snel en eenvoudig. Door simpelweg de hoeken aan elkaar te verbinden en de textielprint in het frame te plaatsen staat de gewenste uiting binnen een handomdraai. Door de modulaire eigenschappen van het frame is compact verpakken mogelijk en blijft transport bij grote formaten voordelig.