Dibond adapter

De dibond adapter kan gebruikt worden om bij de Lightbox Double 120, Lightbox Double 160 en Lightbox Double 200 profielen de led-techniek led op dibond te kunnen toepassen. Daarnaast is de dibond adapter geschikt om plaatmateriaal in een frame te plaatsen.
Led-techniek led op dibond toepassen
Plaatmateriaal in een frame plaatsen
Whiteboard in een frame plaatsen
Eenvoudige montage

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Dibond adapter

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Led-techniek led op dibond toepassen

Met behulp van een dibond adapter kunnen nu nog meer verlichte dubbelzijdige profielen voorzien worden van de led-techniek led op dibond. Hierdoor zijn de Lightbox Double 120, Lightbox Double 160 en Lightbox Double 200 profielen nu met nog meer led-technieken beschikbaar. Bij led op dibond wordt de textielprint vanaf de achterkant verlicht met led voorgemonteerd op een dibond plaat. Door groothoeklenzen ontstaat er een gelijkmatige lichtverdeling.

Plaatmateriaal in een frame plaatsen

De dibond adapter kan gebruikt worden om plaatmateriaal eenvoudig in een profiel te plaatsen. Je ziet hierbij de rand van het aluminium, waardoor je plaatmateriaal extra opvalt. Deze optie is geschikt voor elk soort plaatmateriaal van 3 mm dik en voor bijna alle dubbelzijdige profielen.

Eindeloze mogelijkheden

Naast het toepassen van de led-techniek led op dibond en het plaatsen van plaatmateriaal in een frame, is er nog veel meer mogelijk met de dibond adapter. Zo kun je bijvoorbeeld een whiteboard maken, waarbij aan de achterkant akoestisch materiaal geplaatst kan worden met een textieldoek ervoor. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Eenvoudige montage

Plaats de dibond adapter om de dibond plaat met leds of ander plaatmateriaal. Schuif de dibond adapter vervolgens in de daarvoor bestemde groef.

Downloads
Specificaties
Artikelnummer NF-04310
Diepte (mm) 14 mm
Geschikte profielen Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Double 100, Lightbox Double 120, Lightbox Double 160 en Lightbox Double 200
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Gewicht 0,118 kilo/meter