Dynamic led

Dankzij dynamic led kun je je textielprint als het ware laten leven. Het creëert eindeloze mogelijkheden om je print te voorzien van verrassende elementen. Dé manier om je merk, product of boodschap op een creatieve manier in de spotlight te zetten. 

Verkrijgbaar in RGB en wit
Veel toepassingsmogelijkheden
Oneindig veel flexibiliteit met je eigen animaties 
Pas eenvoudig de lichtintensiteit en -kleuren aan

Hoofdafbeelding Dynamic led
Beschrijving

Verkrijgbaar in RGB en wit

De print wordt geïnstalleerd zoals bij ieder verlicht textielframe; het verschil wordt bepaald door de ledverlichting achter het doek. Een videoanimatie stuurt namelijk de verlichting aan en biedt daardoor de mogelijkheid om dynamiek in een statische omgeving te creëren. We hebben dynamic led beschikbaar in RGB (kleur) en in het wit.

Dynamic led wit

Bij dynamic led wit kan iedere led individueel worden aangestuurd qua lichtsterkte. Op een textieldoek met full-color print is het hierdoor mogelijk om de print gedeeltelijk of in zijn geheel op te lichten. Wees creatief met videoanimaties en breng je print tot leven. Op een effen wit of gekleurd textieldoek is het mogelijk om een sfeervolle animatie te tonen. Pas de animatie aan op de sfeer die je wilt creëren en realiseer de perfecte beleving.

Dynamic led RGB

Het grote verschil met dynamic led RGB is, dat met RGB led het ook mogelijk is om iedere led individueel aan te sturen op kleur. Dit zorgt ervoor dat prints opgelicht kunnen worden in iedere kleur die je wenst. Dit geeft je nog meer de mogelijkheid om de prints aan te passen aan jouw concept of look & feel.

Productvoordelen

  • Veel toepassingsmogelijkheden
    Wij kunnen onze hangende en vrijstaande frames voorzien van dynamic led. Er zijn diverse formaten mogelijk. 
  • Oneindig veel flexibiliteit met je eigen animaties 
    Wij leveren onze dynamich ledframes met bijbehorende software. Hierdoor kun je eenvoudig je eigen animaties toevoegen en de animaties aanpassen wanneer je maar wilt.
  • Pas eenvoudig de lichtintensiteit en -kleuren aan 
    Iedere led kan individueel worden aangestuurd qua lichtsterkte en kleur (RGB). Creëer hiermee het gewenste effect op je print.

Ontdek dynamic led

Bent je geïnteresseerd in de mogelijkheden van dynamic led? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zet jouw klant zijn merk, product of boodschap op een creatieve manier in de schijnwerpers met onze dynamic led!