Gebogen ledframes

Onze gebogen ledframes zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar, met verschillende dieptes. Enkelzijdige profielen zijn geschikt voor wandmontage en in sommige gevallen ook voor plafondverlichting. Dubbelzijdige profielen zijn geschikt voor vrijstaande of hangende toepassingen. Een gebogen frame aan de wand, vrijstaand of hangend vanaf het plafond, onderscheidt zich van de standaard rechte vormen die veelal worden gebruikt. Onze gebogen frames zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik.
Lees meer
3 producten gevonden

Maak het verschil met gebogen frames

Tegenwoordig zijn gebogen ledframes de frames die letterlijk en figuurlijk het verschil kunnen maken. Een frame met een buiging brengt speelsheid met zich mee, maar kan ook als strakke eyecatcher gebruikt worden. Gebogen ledframes zijn zeer breed toepasbaar: enkel- en dubbelzijdig en als cirkel, cilinder en curved. Gebruik gebogen ledframes bijvoorbeeld om unieke kroonluchters, bovenverlichting, richtingaanwijzers en beursstands te creëren. We hebben vier soorten verlichte profielen beschikbaar, met elk hun eigen kenmerken en voordelen.

Cirkel, cilinder en curved

Door onze geavanceerde walsmachine kunnen er veel verschillende vormen worden gebogen, namelijk een cirkel, cilinder en curved. Alle varianten kunnen zowel voor wandmontage, vrijstaand als hangend gebruikt worden. Het voordeel van een cilinder is dat die van alle kanten zichtbaar is. Een curved frame is ideaal als indrukwekkende achter- of scheidingswand op bijvoorbeeld beurzen. Een cirkel is een opvallend en onderscheidend alternatief voor een standaard textielframe.

Twee jaar garantie en CE-certificaat

Een verlicht gebogen frame zorgt ervoor dat de boodschap zowel in het licht als in het donker goed zichtbaar is. De gebogen ledframes worden vooraf getest, voorzien van een CE-certificaat en hebben een garantietermijn van twee jaar op het gehele frame. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goed werkend frame.

In elke gewenste kleur

Gebogen frames zijn standaard in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar, maar kunnen indien gewenst ook in een andere kleur geleverd worden. Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur. Het voordeel van een gebogen frame is dat de textielprint snel en eenvoudig te verwisselen is. Hierdoor kun je in een handomdraai een nieuwe uitstraling in een ruimte creëren. Een gebogen ledframe is leverbaar in elk gewenst formaat, al vanaf één stuk.