Tunable white

Met tunable white kan zowel de lichtkleur als lichtsterkte naar eigen wens worden aangepast. Tunable white is beschikbaar voor het Lightbox 120 profiel, met de led-techniek led op dibond.
Variabele lichtkleur én lichtsterkte
Led-techniek: led op dibond
Geschikt voor het Lightbox 120 profiel
Twee jaar garantie

Hoofdafbeelding Tunable white
Beschrijving

Variabele lichtkleur én lichtsterkte

De lichtkleur van ledverlichting wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de kleur van het licht. Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe kouder de kleur van het licht. De lichtkleur kan ingesteld worden van 2500 tot 6500K. De lichtsterkte kan worden aangepast door het licht te dimmen.

Led op dibond (verlicht vanaf de achterkant)

Tunable white is verkrijgbaar met led op dibond. Hierbij wordt de textielprint vanaf de achterkant verlicht met led voorgemonteerd op een dibond plaat. Door groothoeklenzen ontstaat er een gelijkmatige lichtverdeling. De lichtkleur kan variëren van 2500 tot 6500K en de lichtsterkte kan worden aangepast met een dimmer.

Boots het natuurlijke licht na

Maak een ruimte multifunctioneel door bijvoorbeeld overdag helder en neutraal licht te branden en ’s avonds over te schakelen naar sfeerverlichting. Een nadeel van kunstlicht is namelijk dat we ons continu in eenzelfde lichtsterkte en lichtkleur begeven, terwijl het licht buiten verandert. Onze biologische klok werkt het beste wanneer we ons begeven in natuurlijk licht met een natuurlijk verloop van kleuren. Met tunable white kunnen we onze biologische klok beïnvloeden door het natuurlijke licht na te bootsen.

Verkrijgbaar met het Lightbox 120 profiel

Tunable white is geschikt voor het Lightbox 120 profiel. Dit profiel is standaard in het zilver, wit en zwart verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.

Specificaties
Diepte (mm) 120 mm
Type frame Enkelzijdig ledframe
Montagemogelijkheden Aan de wand, vrijstaand en aan het plafond
Open / closed afwerking Open en closed
Gewicht 2,150 kilo/meter (open) en 2,221 kilo/meter (closed)
Led-techniek Led op dibond
Lichtsterkte Bright Led (4000 lumen per m2)
Lichtkleur 2500 - 6500K
Dimmen Dimbaar
Stabilizers mogelijk Ja
Staaflengte 6150 mm
CE-certificering Ja
Garantietermijn Twee jaar