L-shape 17,8

Geef met dit frame de finishing touch aan een plaatmateriaal. De print wordt in het aluminium frame geplaatst. De kleine ruimte tussen het frame en de print geeft een ruimtelijk gevoel en door het eenvoudige moderne ontwerp valt de print echt op. 

Geschikt voor plaatmateriaal
Omlijsting van plaatmateriaal
Twee dieptes
Eenvoudige montage

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding L-shape 17,8

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Exclusieve uitstraling

Het frame geeft een moderne en exclusieve uitstraling aan een print op plaatmateriaal of opgespannen canvas. Geschikt voor alle soorten plaatmateriaal en perfect om te gebruiken in een interieur, op kantoor, showroom of in (kunst)galeries.

Twee dieptes

De L-shape, ook wel panelen lijst of aluminium baklijst genoemd, is verkrijgbaar in 17,8 mm en 30 mm diepte. De L-shape 17,8 mm is standaard in het zilver verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.

Bevestiging met tape

Het paneel kan gemonteerd worden in het frame door middel van dubbelzijdig tape. We adviseren om de L-shape te bevestigen door gebruik te maken van een cleathanger. Het is ook mogelijk om schroeven in de muur te boren waar het frame aan opgehangen kan worden.

Specificaties
Artikelnummer NF-04178
Diepte (mm) 17,8 mm
Type frame Panel frame
Montagemogelijkheden Aan de wand
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Gewicht 0,202 kilo/meter
Stabilizers mogelijk Nee
Staaflengte 6150 mm