Baseplate heavy XL

De baseplate fungeert als voetsteun onder onze aluminium profielen. De baseplate kan eenvoudig onder het frame gemonteerd worden met de meegeleverde bevestigingsset. 

Enorm stevige voetplaat
Erg zwaar van gewicht
Geschikt voor veel profielen
Verkrijgbaar in het zilver

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Baseplate heavy XL

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Stevige en zware voetplaat

De baseplate heavy XL is een enorm stevige voetplaat van 6,4 kilo. De rechthoekige voetplaat van staal is standaard in het zilver leverbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten de voetplaat in de door jou gekozen kleur.

Vrijstaande toepassingen

Baseplates hebben we in verschillende diktes en formaten beschikbaar. De baseplate zorgt ervoor dat een aluminium frame stabiel, stevig en vrijstaand geplaatst kan worden. Hierdoor is deze goed in te zetten als banner, perswand, sponsorwand of scheidingswand.

Eenvoudige montage

Kantel het frame om de voetplaten te bevestigen. Druk de fixing set aan de onderkant in de groef van het profiel en bevestig hierop de voetplaat. Draai de bijgeleverde schroeven vast met de inbussleutel. Herhaal dit voor de andere kant. De baseplate heavy XL is geschikt voor veel van onze profielen.

Specificaties
Artikelnummer FK-0176
Geschikte profielen Double 44, Lightbox 90, Lightbox 120, Lightbox Double 100, Lightbox Double 120, Carre 80, Quatro 50 en Carre 160
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Gewicht 6400 gram
Materiaal Staal
Afmeting 800 x 200 x 5 mm
Inclusief inbussleutel Ja