Ledframes

Een ledframe is een textielframe voorzien van ledverlichting. Een ledframe geeft een ruimte meer dimensie, sfeer en een moderne uitstraling. Ledframes zorgen ervoor dat een boodschap zowel in het licht als in het donker goed zichtbaar is. Onze enkelzijdige ledframes zijn geschikt voor wandmontage en in sommige gevallen ook voor plafondverlichting. Onze dubbelzijdige ledframes zijn geschikt voor vrijstaand en hangend gebruik. Doordat er diverse led-technieken zijn ontwikkeld, zijn onze lichtbakken in elk gewenst formaat leverbaar.
Lees meer
10 producten gevonden

Led-technieken

We hebben diverse led-technieken beschikbaar, zo is er afhankelijk van jouw wensen altijd een ledframe dat aansluit. Bij edge-lit wordt de textielprint vanaf de zijkant verlicht met powerled, wat zorgt voor een goede lichtverdeling. Edge-lit kan niet gedimd worden. Bij led op dibond wordt de textielprint vanaf de achterkant verlicht met led voorgemonteerd op een dibond plaat. Door groothoeklenzen ontstaat er een gelijkmatige lichtverdeling. Led op stabilizer wordt aanbevolen voor extreem grote formaten om zeker te zijn van een egale lichtverdeling met voldoende vermogen. Het verlicht de textielprint vanaf de achterkant met led gemonteerd op stabilizers. Led op dibond en led op stabilizer kunnen gedimd worden.

Dimbare ledframes

Onze ledframes hebben een hoge kwaliteit lichtspreiding. Je hebt keuze uit meerdere lichtsterktes en optioneel kunnen deze lichtsterktes aangepast worden met een dimmer. Hiermee stel je zelf de sterkte van het licht in, waardoor een ledframe kan worden afgestemd op elke omgeving. Het kan bijvoorbeeld wenselijk zijn om een print overdag met een hogere lichtsterkte weer te geven dan 's avonds. Optioneel kan het ledframe compatibel gemaakt worden met DALI-systemen. Creëer een elegante en moderne uitstraling met een dimbaar ledframe.

Verwissel eenvoudig van print

Het voordeel van een ledframe is dat de prints door het slimme systeem met platte pees zeer snel en eenvoudig te verwisselen zijn. Nieuwe boodschap? Nieuwe textielprint! Een groot voordeel is dat er geen nieuw ledframe aangeschaft hoeft te worden. Hierdoor creëer je in een handomdraai een nieuwe look en feel.

Twee jaar garantie en CE-certificaat

Al onze ledframes worden vooraf getest en voorzien van een CE-certificaat. Daarmee wordt aangegeven dat het product voldoet aan wettelijke eisen, onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Doordat alle verlichte frames vooraf getest worden, ben je verzekerd van een goedwerkend frame. Al onze ledframes hebben een garantietermijn van twee jaar op het gehele frame.

Beschikbaar in alle kleuren

Bijna al onze ledframes zijn standaard in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar. Een andere kleur is ook mogelijk, geef hiervoor je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.