Extension set double 100

Een extension set wordt gebruikt bij groot formaat aluminium frames om de frames compact te kunnen verpakken en voordelig te vervoeren. De extension set double 100 bestaat uit twee dikke delen, waardoor deze meer stevigheid aan het frame geeft dan een normale extension set. De extension set double 100 is toepasbaar op het Double 100 en Lightbox Double 100 profiel.

Voor groot formaat frames
Behoud van compacte verzending
Geschikt voor de (Lightbox) Double 100
Eenvoudige montage

Kleuren
zilver

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Extension set double 100

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Behoud van compacte verzending

Lengtes boven de 4 meter worden veelal uit twee of meer delen geleverd. Dit wordt gedaan zodat grote frames ook compact verpakt en voordelig vervoerd kunnen blijven worden. De verschillende delen kunnen eenvoudig aan elkaar gezet worden met de bijbehorende extension set.

Eenvoudige montage

De extension set double 100, ook wel koppelset of verlengset, bestaat uit twee lange, dikke platen en een inbussleutel. Schuif de lange platen in de daarvoor bestemde kanalen van het Double 100 of Lightbox Double 100 profiel en schuif de losse delen van het profiel aan elkaar. Nadat de losse delen aan elkaar zijn geschoven, dienen de schroeven vastgedraaid te worden met de bijgeleverde inbussleutel. Doordat de inbus rechtstreeks in het profiel wordt gedraaid kan het lichte beschadigingen aan de binnenkant van het frame achterlaten.

Specificaties
Artikelnummer FK-0522
Geschikte profielen Double 100 en Lightbox Double 100
Kleuren Zilver
Gewicht 106 gram
Materiaal Staal
Aantal in set Twee stuks
Inclusief inbussleutel Ja