Carre 44

Een smal 3D-profiel speciaal ontworpen voor het plaatsen van dubbelzijdige textielprints in L- U- en O-opstellingen. De diepte van slechts 44 mm creëert een elegante en professionele uitstraling. Dit betekent voor jou:

Diverse rechthoekige opstellingen
Een diepte van slechts 44 mm
Naadloze aansluiting in de hoeken
Doek aan de binnen- én buitenkant

Kleuren
Brute aluminium
RAL

Hoofdafbeelding Carre 44
Nieuw
Beschrijving

Voor hangend en staand gebruik

Met de modulaire 3D-profielen creëer je opvallende frames. De geplaatste textielprint is zichtbaar vanaf meerdere zijden en perfect voor zowel hangend als vrijstaand gebruik. Daarnaast leent de constructie zich tot het maken van complete beursstands.

Combineer met het Double 44 profiel

Samen met het Double 44 profiel zijn de mogelijkheden eindeloos. Het Carre 44 profiel wordt gebruikt als verticaal hoek component, het Double 44 profiel sluit hier naadloos bij aan. In de buitengroef van de Double 44 kunnen verschillende accessoires eenvoudig worden aangebracht. Het profiel is ook verkrijgbaar met strakke afwerking (closed). Open en closed kunnen gecombineerd worden. Daarnaast kan het Carre 44 profiel gecombineerd worden met het gebogen Double 44 profiel, waardoor je nog spectaculairdere constructies kunt bouwen. We adviseren stabilizers te gebruiken boven de 2200 mm.

L-opstelling

De L-vormige formatie is een basis opstelling voor vrijstaande beursstands en scheidingswanden. Het is mogelijk om de L-vorm op te hangen waardoor een spectaculaire banner wordt gecreëerd. Deze opstelling bestaat uit twee dubbelzijdige wanden, gemaakt met het Double 44 profiel bevestigd aan één verticaal Carre profiel. Let op: de doeken aan de binnenzijde van de Carre 44 hebben een correctie nodig van -44 mm op de breedte van het doek (ten opzichte van de buitenmaat van het frame).

U-opstelling

De U-vormige formatie is een uitgebreidere opstelling voor beursstands en scheidingswanden bij vrijstaand gebruik. Het is ook mogelijk om de U-vorm op te hangen om een spectaculaire banner te creëren. Deze opstelling bestaat uit drie dubbelzijdige wanden, gemaakt met het Double 44 profiel bevestigd aan twee verticale Carre profielen. Let op: de doeken aan de binnenzijde van de Carre 44 hebben een correctie nodig van -44 mm op de breedte van het doek van beide zijdelen en -88 mm op de breedte van het binnenste doek (ten opzichte van de buitenmaat van het frame).

O-opstelling

De O-vormige formatie is een complete opstelling om vrijstaand te gebruiken als opslagruimte of als aparte vergaderruimte op de beursvloer. Of hang de O-vorm op en creëer een indrukwekkende banner boven uw beursstand. Deze opstelling bestaat uit vier dubbelzijdige wanden gemaakt met het Double 44 profiel, bevestigd aan vier verticale Carre profielen. Let op: de doeken voor de binnenzijde van de Carre 44 hebben een correctie nodig van -88 op de breedte van het doek voor alle zijden (ten opzichte van de buitenmaat van het frame).

Naadloze aansluiting in de hoeken

De textielprint sluit naadloos aan in de hoeken van de opstelling voor een perfect strak design. Er kan zowel een doek aan de binnen- als aan de buitenkant van het frame bevestigd worden, hierdoor is er weinig van het frame zichtbaar.

Leverbaar in elke gewenste kleur

Standaard is het Carre 44 profiel verkrijgbaar in brute aluminium, ook wel onbehandeld aluminium genoemd. Wil jouw klant liever een andere kleur? Geef dan de gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jouw gekozen kleur.

Alternatief: Carre 80

Het Carre 44 profiel is veilig te gebruiken tot een hoogte van 2300 mm. De breedte kent geen restricties. Een 3D-frame met een hogere afmeting nodig? Ga dan voor de Carre 80 profiel, dit is een nog dikker en steviger profiel. Het Carre 80 profiel is standaard in het zilver (geanodiseerd), zwart en wit verkrijgbaar.

Downloads
Specificaties
Artikelnummer NF-05446
Diepte (mm) 44 mm
Type frame 3D textielframe
Montagemogelijkheden Vrijstaand en aan het plafond
Kleuren Brute aluminium en RAL-kleur naar keuze
Mogelijke opstellingen L-opstelling, U-formatie en O-formatie
Gewicht 1,055 kilo/meter (Carre 44), 0,815 kilo/meter (Double 44, closed) en 0,785 kilo/meter (Double 44, open)
Stabilizers mogelijk Ja
Staaflengte 6150 mm