Dubbelzijdige textielframes

Een dubbelzijdig textielframe is te voorzien van twee textieldoeken en leverbaar in elk gewenst formaat. De prints zijn door het slimme systeem met platte pees zeer snel en eenvoudig te verwisselen, zo creëer je in een handomdraai een nieuwe look en feel. Onze stevige dubbelzijdige textielframes kunnen zowel vrijstaand als hangend gebruikt worden.
Lees meer
5 producten gevonden

Vrijstaand of hangend aan het plafond

Maak opvallende displays in winkels, of unieke scheidingswanden die perfect staan in ieder kantoor, showroom of op de beursvloer met behulp van onze baseplates. De baseplate fungeert als voetsteun onder het profiel. Of maak opvallende hangende banners voor in elke showroom of boven een beursstand. Met ophangoogjes of ophangkabels hang je snel en eenvoudig een dubbelzijdig frame op.

Open en closed

Bijna alle vrijstaande profielen zijn leverbaar in een open en een closed variant. Door de buitengroef bij de open varianten kunnen accessoires eenvoudig worden toegepast op het frame. De closed varianten hebben een strakke afwerking. Combineer de open en closed varianten met elkaar voor het beste resultaat in combinatie met accessoires, zoals een voetplaat of ceiling mounts.

Verbeter de akoestiek in een ruimte

Dubbelzijdige frames kunnen gecombineerd worden met akoestisch materiaal. Hierdoor worden hinderlijke geluiden zoals galm, echo en holle klanken in een ruimte gedempt en creëer je een rustige (werk)omgeving. Je hebt keuze uit twee verschillende akoestische materialen, met elk hun eigen voordelen en eigenschappen. Zo zorgen de frames niet alleen voor sfeer, maar ook nog eens voor een betere akoestiek!

Dubbelzijdig frame als scheidingswand

Een grote ruimte opdelen in kleine ruimtes? Dit kan met onze dubbelzijdige textielframes. Je creëert snel en eenvoudig een extra ruimte in een ruimte. Soms is het handig om een ruimte te verdelen in functionele gebieden, zoals bij een concert of bibliotheek.

Leverbaar in alle kleuren

Bijna al onze dubbelzijdige textielframes zijn standaard in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar. Toch liever een andere kleur? Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.