Gebogen textielframes

Onze gebogen textielframes zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar, met verschillende dieptes. Enkelzijdige profielen zijn geschikt voor wandmontage en dubbelzijdige profielen voor vrijstaande en hangende toepassingen. Een gebogen textielframe onderscheidt zich van de standaard rechte vormen die veelal worden gebruikt. Onze gebogen frames zijn licht van gewicht en geschikt voor jarenlang intensief gebruik.
Lees meer
4 producten gevonden

Frame met een buiging

Tegenwoordig zijn gebogen textielframes de frames die letterlijk én figuurlijk het verschil kunnen maken. Een frame met een buiging brengt speelsheid met zich mee, maar kan ook als strakke eyecatcher gebruikt worden. Gebogen textielframes zijn zeer breed toepasbaar: enkel- en dubbelzijdig en als cirkel, cilinder en curved. Gebruik deze frames bijvoorbeeld om unieke kroonluchters, richtingaanwijzers en beursstands mee te creëren. Liever een verlicht gebogen frame? Kies dan voor onze gebogen ledframes.

Cirkel, cilinder en curved

Door onze geavanceerde walsmachine kunnen er veel verschillende vormen worden gebogen, namelijk een cirkel, cilinder en curved. Alle varianten kunnen zowel voor wandmontage, vrijstaand als hangend gebruikt worden. Het voordeel van een cilinder is dat die van alle kanten zichtbaar is. Een curved frame is ideaal als indrukwekkende achter- of scheidingswand op bijvoorbeeld beurzen. Een cirkel is een opvallend en onderscheidend alternatief voor een standaard textielframe.

Kwalitatief maatwerk

Doordat onze buigmachine lasermetingen uitvoert tijdens het walsproces, kan er op de millimeter nauwkeurig gebogen worden. Alle profielen worden handmatig en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn een kwalitatief product af te leveren. Wanneer het gebogen frame uit één profiel bestaat, zoals bij cirkels, worden de uiteinden aan elkaar bevestigd met een extensionset. Bij grote formaten bestaat het frame uit meerdere delen. In dat geval ontvang je de accessoires (inclusief de extensionsets) bij de profielen, zodat jij of je klant het frame zelf in elkaar kan zetten.

In elke gewenste kleur

Gebogen frames zijn standaard in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar, maar kunnen indient gewenst ook in een andere kleur geleverd worden. Geef je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur. Het voordeel van een gebogen aluminium textielframe is dat de textielprint snel en eenvoudig te verwisselen is. Hierdoor kun je in een handomdraai een nieuwe uitstraling in een ruimte creëren. Een gebogen frame is leverbaar in elk gewenst formaat, al vanaf één stuk.