Lockset heavy single plate

Om een textielframe in elkaar te zetten worden er locksets meegeleverd, zodat je de hoeken van een profiel zelf met elkaar kunt verbinden. De lockset heavy single plate is een budget variant van de lockset heavy.

Hoeken van een frame verbinden
Budget variant
Geschikt voor veel profielen
Inclusief inbussleutel

Kleuren
zilver

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Lockset heavy single plate

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Budget variant van de lockset heavy

De lockset heavy single plate, ook wel hoekverbindingsset, bestaat uit een plaat met schroeven en een inbussleutel. Schuif de plaat in het profiel en draai de schroeven vast om twee delen van een profiel te verbinden tot een hoek. Doordat de inbus rechtstreeks in het profiel wordt gedraaid is het minder stevig en kan het lichte beschadigingen aan de binnenkant van het frame achterlaten.

Alternatief: lockset heavy

Liever een stabielere verbinding? Kies dan voor de lockset heavy. Hier wordt een extra onderdeel bijgeleverd, namelijk een blindplaat. Deze kan op de plaat met schroeven worden geplaatst om een complete en stabiele set te vormen. Nog een voordeel is dat er geen rechtstreekse bevestiging in het frame nodig is.

Specificaties
Artikelnummer FK-0202
Geschikte profielen Heavy 27, Single 50, Decor 27 XL 45, Double 44, Double 49, Double 50, Double 80, Outdoor 90, Lightbox 60, Lightbox 90, Lightbox 120 en Carre 80
Kleuren Zilver
Gewicht 447 gram
Materiaal Staal
Aantal in set Vier stuks
Inclusief inbussleutel Ja