Lockset simple single plate

Om een textielframe in elkaar te zetten worden er locksets meegeleverd, zodat je de hoeken van een profiel zelf met elkaar kunt verbinden. De lockset simple single plate is een budget variant van de lockset simple.

Hoeken van een frame verbinden
Geschikt voor een aantal wandprofielen
Budget variant
Schroevendraaier benodigd

Kleuren
zilver

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Lockset simple single plate

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Budget variant van de lockset simple

De lockset simple single plate, ook wel hoekverbindingsset, bevat een plaat met schroeven. Schuif de plaat in het profiel om twee delen van een profiel te verbinden tot een hoek. Draai de schroeven vast door gebruik te maken van een schroevendraaier met platte kop, deze is niet meegeleverd. Doordat de schroeven rechtstreeks in het profiel worden gedraaid is het minder stevig en kan het lichte beschadigingen aan de binnenkant van het frame achterlaten.

Alternatief: lockset simple

De lockset simple single plate is geschikt voor de Eco 15, Simple 19 en alle L-shape profielen. Liever een stabielere verbinding? Kies dan voor de lockset simple. Hier wordt een extra onderdeel bijgeleverd, namelijk een blindplaat. Deze kan op de plaat met schroeven worden geplaatst om een complete en stabiele set te vormen. Nog een voordeel is dat er geen rechtstreekse bevestiging in het frame nodig is.

Specificaties
Artikelnummer FK-0212
Geschikte profielen Eco 15, Simple 19, L-shape 17,8 en L-shape 30
Kleuren Zilver
Gewicht 71 gram
Materiaal Staal
Aantal in set Vier stuks
Inclusief inbussleutel Nee, er is een schroevendraaier benodigd.