Cord 43

Met de Cord 43, ook wel 2-kanaals kederframe genoemd, is het mogelijk om snel en eenvoudig banners te maken. Hier zijn slechts twee aluminium Cord 43 profielen voor nodig. De endcap zorgt ervoor dat het doek op zijn plaats blijft zitten.

Eenvoudige montage
Licht van gewicht
Makkelijk verwisselbaar
Economische oplossing

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Cord 43

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Betaalbare oplossing

Het keder frame is een betaalbaar aluminium profiel. Dit profiel is te voorzien van een textielstof met ronde pees. De pees is van flexibel PVC waaraan een doek bevestigd wordt. Het doek met de flexibele dikke pees wordt in het aluminium profiel geplaatst en afgewerkt met de bijgeleverde endcaps.

Hangende banner

Het product is licht van gewicht en eenvoudig te monteren. Daarnaast kun je de reclameboodschap in een handomdraai aanpassen. Het keder frame is een gerichte en stijlvolle manier om een langdurige indruk te maken op uw klanten. Het frame wordt veelal gebruikt in de standbouw als beursbanner, in de retail als etalage decoratie en in openbare ruimtes als posterklem.

Eenvoudige montage

Je kiest zelf het formaat van het aluminium profiel, waarin de beursbanner geplaatst kan worden. Kies voor een enkelzijdige of dubbelzijdige banner. De pees van de banner dient een minimale dikte van 7 mm en een maximale dikte van 10 mm te hebben, zodat deze in ons aluminium keder frame geplaatst kan worden. Het keder frame kan opgehangen worden met optioneel bij te bestellen oogjes en kabels.

Specificaties
Artikelnummer NF-04434
Diepte (mm) 43 mm
Type frame Dubbelzijdig textielframe
Montagemogelijkheden Aan het plafond
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Gewicht 0,462 kilo/meter
Stabilizers mogelijk Nee
Staaflengte 6150 mm