Inspiratie

We hebben een aantal inspiratieprojecten verzameld om je de vele mogelijkheden van onze textielframes te laten zien. Met zes dubbele verstekzagen, een CNC- én een buigmachine kunnen wij elk type frame realiseren. In combinatie met ons uitgebreide assortiment aan profielen is er altijd een geschikte oplossing. Heb je ook een creatief idee? We denken graag met je mee!

Houd ook zeker onze social media in de gaten voor nog meer nieuws en inspiratie!

Wij helpen je graag

Met een team vol specialisten staan wij van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur voor je klaar!

Indrukwekkende creaties

Het combineren van het Double 80 profiel met het Carre 80 profiel maakt het mogelijk om indrukwekkende creaties te realiseren. Brandt & Fernhout heeft deze profielen gebruikt om kubussen te maken voor de beursstand van hun klant. Een van de voordelen van deze kubussen is dat ze vanuit alle hoeken goed zichtbaar zijn en dat zowel aan de binnen- als buitenkant van het frame een print kan worden geplaatst.

Verlicht plafondframe

Incatro Room Acoustics heeft een verlicht plafondframe met het Lightbox 120 profiel voor zijn klant gerealiseerd. Dit frame is niet alleen functioneel door de verlichting, maar het past ook perfect bij de inrichting van de ruimte en maakt het geheel helemaal af. Een verlicht plafondframe biedt vele mogelijkheden, het frame kan namelijk dimbaar en met verschillende lichtkleuren worden uitgevoerd, waardoor je voor elke situatie de perfecte sfeer kunt creëren.

Textielframes voor een tentoonstelling

America Digitaal Druk heeft prachtige textielframes (rechte én gebogen) geleverd voor een tentoonstelling in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Topkwaliteit, superstrak, een fantastische afwerking en oog voor detail maken dit een samenwerking om trots op te zijn!

Ambilight-effect

Gripp Projecten heeft een verlichte cirkel aan zijn klant geleverd, waarbij de leds aan de achterkant van de cirkel op de dibondplaat zijn gemonteerd. Hier zijn twee rijen leds geplaatst die tegen de muur aan schijnen. Het is in principe een ledframe die ‘verkeerd om’ tegen de wand is gezet. Hierdoor krijg je een soort van Ambilight-effect en springt de print er nog meer uit!

Cilinder met 4 meter doorsnee

Axent Reclame kreeg de vraag om het merk Gardena nog beter zichtbaar te maken in de winkels van zijn klant. Hiervoor heeft Axent Reclame een cilinder (Double 44) met een doorsnee van 4 meter aangeboden. Deze is van alle kanten zichtbaar.

Speciaal gebogen hoeken

Project 2000 heeft een uniek maatwerk textielframe aan zijn klant geleverd, dit is het Carre 80 profiel met speciaal gebogen hoeken.

Maatwerk beursstand

SixSENSE live communication heeft maatwerk ten top in de beursstand van Bollegraaf toegepast! Aan het plafond is een unieke vorm gecreëerd met een gebogen Double 80 frame in combinatie met het Carre 80 profiel. Het voordeel hiervan is dat er zowel een doek aan de buitenkant als aan de uiteindes van het frame geplaatst kan worden. Ook de achterwand is volledig maatwerk, hierin is naast een unieke buiging ook een uitsparing voor de TV en een deur toegevoegd.

Schuine frames met achteraanlichting

Onze klant Gielissen Interiors | Exhibitions | Events heeft een creatief beursontwerp voor Vanderlande gerealiseerd. Hierbij zijn schuine ledframes met achteraanlichting (voor een egale uitlichting) gebruikt om de stand extra op te laten vallen. Door de modulaire delen zijn de frames toepasbaar voor verschillende beurslocaties.

Verlichte kubus

Een verlicht kubusframe met het Cube 65 profiel. Door dibond platen met led-strips aan de stabilizers te monteren is het Cube 65 profiel ook te gebruiken met verlichting. Het voordeel van een kubus is dat die van alle kanten zichtbaar is.

Curved textielframe

BS Reclame bv heeft een curved Double 44 textielframe voor zijn klant geleverd. Gebogen profielen kunnen in een radius naar keuze gebogen worden. Zo sluit het textielframe perfect aan in iedere gewenste ruimte.

Carre 160

CAS Exhibition Partners heeft een schitterend project voor zijn klant in Amerika opgeleverd met ons verlichte 3D-profiel. Het ledframe is maar liefst 18 x 16 meter breed en 3 meter hoog. Met de led op dibond techniek wordt het textielframe perfect uitgelicht.

Etages van een trappenhuis op elkaar laten aansluiten

De etages van een trappenhuis op elkaar laten aansluiten met behulp van verlichte frames? Vizio heeft dit voor hun klant gerealiseerd door op iedere etage een boom te monteren. Op de begane grond begint het met de wortels van de boom. Loop je verder naar boven, dan klim je naar de top van de boom.

Buiten naar binnen halen

Suit Your Wall heeft de buitenwereld naar binnen gehaald in het appartement van zijn klant door in een raamloze badkamer een wandframe met buitenprint te plaatsen. Doordat de print eenvoudig te verwisselen is, kun je in een handomdraai een nieuwe look en feel realiseren.

Ledframes tot wel 10x5 meter

Multicopy Assen heeft een mooi project met meerdere ledframes bij Serena's Sensual Living gerealiseerd. Het zijn frames tot wel 10x5 meter, waarbij het licht gedimd kan worden. Dit maakt het mogelijk om de print overdag met een hogere lichtsterkte weer te geven dan 's avonds.

Plafondframe

Het restaurant van een Suit Your Wall klant was donker en had geen ramen. Suit Your Wall installeerde een groot plafondframe met een print, die ongeacht de weersomstandigheden, altijd licht en zon brengt.

Gaten boren

Een aantal van onze wandprofielen zijn standaard voorgeboord verkrijgbaar. Is jouw gewenste profiel niet met punchholes beschikbaar? Geen probleem! Met onze CNC machine kunnen we gaten boren in elk profiel, afgestemd op jouw wensen. Naast gaten boren kunnen we ook sleuven maken of het frame voorzien van schroefdraad.

Graveren

Wil je een logo, tekst of ander vector bestand zichtbaar hebben op het frame én ook nog eens op een mooie manier? Dan kun je ervoor kiezen om dit ontwerp in het textielframe te laten graveren. Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van een bestand (DXF, EPS of PDF).

Project boven de poolcirkel

Studio Formo heeft een project voor een regioschool mogen uitvoeren in het plaatsje Savukoski, Finland. Dit gebied ligt zo'n 100 km boven de poolcirkel en is daarmee zowel hun als ons hoogst geleverde textielframe ooit!

Textielframe met uitsparingen

Een verlicht textielframe met de led-techniek led op dibond. Het frame heeft meerdere uitsparingen, dit is erg handig als er obstakels in de weg zitten, zoals buizen en stopcontacten. Uitsparingen zijn mogelijk bij vrijwel elk profiel.

Gekleurde frames

Standaard hebben we profielen in drie kleuren op voorraad: zilver, zwart en wit. Echter neemt de vraag naar andere kleuren toe, elke RAL-kleur is mogelijk. Laat de kleur van het frame aansluiten bij de kleuren van je interieur en/of merk!