Bewegwijzering

BEWEGWIJZERING

Vaak denkt men bij bewegwijzering aan de klassieke langwerpige gepunte wegwijzers, die aan een centrale paal zijn gevestigd en die als wijzende armen de plaatsen aanduiden. Bewegwijzering omvat niet alleen dit soort borden, maar alle borden die behulpzaam zijn bij het bepalen van een route.

Bewegwijzering binnen een organisatie, beurs of tijdens een evenement, Niets is vervelender als relaties of bezoekers lang moeten zoeken. Onze indoor textielframes kunnen worden ingezet als informatie-, parkeer-, naam- en signaleringsborden. Voor bewegwijzering binnen de organisatie of beurzen wordt er vaak gekozen voor onze dubbelzijdige hangende en staande aluminium frames. De Double 44, Double 49, Double 50 en Double 80 zijn hier zeer geschikt voor.

KANTOORRUIMTE

Hedendaagse kantoorpanden worden steeds groter. In deze panden zitten vaak meerdere bedrijven. Onze dubbelzijdige textielframes fungeren als wegwijzer naar een bedrijf, afdeling of persoon. Mochten er veranderingen zijn binnen een organisatie, zijn deze textielprints eenvoudig te vervangen.

WEGWIJZERS OP DE AFDELING

U kent het vast wel. Verdwalen in een ziekenhuis of hotel, alleen omdat de bewegwijzering niet klopt of onduidelijk is. Wegwijzers zijn vaak te klein, omdat anders het materiaal te zwaar zou worden. Onze textielframes zijn licht, gemakkelijk te monteren en in elk formaat leverbaar. Hierdoor zal uw relatie / de bezoeker nooit meer verdwalen binnen uw organisatie.

Zorg ervoor dat uw relatie / de bezoeker het winkelpand of uw beursstand gemakkelijk vindt. Met een duidelijke bewegwijzering zorgt u ervoor dat geen enkele prospect uw winkelpand of beursstand voorbij loopt.