Led-strips

Bij led-strips wordt onderscheid gemaakt tussen zijaanlichting en achteraanlichting. Elke led-strip heeft zijn eigen eigenschappen, denk hierbij aan bijvoorbeeld lichtkleur en lichtsterkte. Op de led-strip zit een garantie van twee jaar.
Lees meer
46 producten gevonden

Zijaanlichting, powerled

Het voordeel van edge-lit, ook wel powerled genoemd, is dat het een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Een frame met de led-techniek edge-lit is voordelig te vervoeren omdat het compact verpakt kan worden. Een ander voordeel van deze led-techniek is dat het een relatief laag stroomverbruik heeft.

Achteraanlichting

Achteraanlichting wordt toegepast bij de led-technieken ‘led op dibond’ en ‘led op stabilizer’. Achteraanlichting zorgt voor een egale lichtspreiding en is ook uiterst geschikt voor grote formaten. Elke led-strip, geschikt voor achteraanlichting, heeft zijn eigen eigenschappen op het gebied van lichtkleur en lichtsterkte. Zo zijn er twee lichtsterktes, Bright Led (FK2C) en Super Bright Led (FK7). Het voordeel van Super Bright Led is dat dimmen hierbij een mogelijkheid is en dit geschikt is voor plafondverlichting en effen prints. De lichtkleur is beschikbaar in 3000K, 4000K en 6500K.