Vrijstaand

VRIJSTAANDE LED- EN TEXTIELFRAMES

Maak opvallende vrijstaande displays in winkels, maak beursstands, banners of unieke scheidingswanden die perfect staan in ieder kantoor. Gebruik de baseplates in showrooms of onder een beursbalie. De baseplate fungeert als voetsteun onder onze LED- en textielframes. De baseplates zijn onderverdeeld in regular, side, unique en half. Variërend in gewicht en lengte, elk met hun eigen kenmerk, hebben onze baseplates een moderne uitstraling.

BASEPLATES REGULAR

Onze baseplates regular zijn rechthoekig en gemaakt van staal of aluminium. De regular baseplates worden het meest gekozen. Deze voetplaten worden eenvoudig onder het frame gemonteerd met het meegeleverde hardware.

BASEPLATES SIDE

De baseplates side zijn speciaal ontworpen om bij uitstek grote aluminium profielen zeer stabiel te plaatsen. Met het bevestigingspunt aan de zijkant, wordt deze baseplate zijwaarts van het aluminium LED- of textielframe gemonteerd met het meegeleverde hardware.

BASEPLATES UNIQUE

Onze baseplates unique zijn van staal en geven een finishing touch aan het aluminium LED- of textielframe. Deze moderne baseplates zijn dienen aan de onderzijde of zijkant bevestigd te worden.

BASEPLATES HALF

Halve voetplaten, zijn ideaal voor het gebruik op beurzen. Plaats het LED of onverlichte frame tegen een wand of in een beursstand en voorkom onnodig verspilde ruimte. Ook met deze baseplates blijft het aluminium frame stabiel staan. Op deze wijze hoeft het frame niet bevestigd te worden aan de muur.

DE MONTAGE VAN EEN VRIJSTAAND LED- EN TEXTIELFRAME

In de installatie video hiernaast is te zien hoe een vrijstaand textielframe gemonteerd dient te worden. Het textielframe of het LED-frame zijn te voorzien van diverse baseplates, die hierboven zichtbaar zijn. De baseplate zorgt ervoor dat een textielframe stabiel staat. Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op.