Verlichte fotoprint

VERLICHT

Verlichte fotopanelen worden steedse vaker ingezet als verlichte fotolijsten. Deze zijn opgebouwd uit een gelijkmatig verlichte achterwand en worden voorzien van textielprints. De LED display is een vervanging voor de traditionele dialichtbak. Omdat onze lichtbakken in diverse diktes te verkrijgen zijn, is er voor elke situatie een passende oplossing. Daarnaast zijn onze lichtbakken duurzaam, eigentijds en stijlvol.

DE TOEPASSINGEN VAN VERLICHTE FOTOPANELEN

De verlichte fotoprints zijn toe te passen in het interieur als decoratie, maar ook als informatieborden, plattegronden en routeborden tijdens beurzen. Ideaal voor signage, etalage en winkelinrichting of standbouw. Met onze bevestigingsmogelijkheden plaatst u het frame aan de wand, vrijstaand of hangend.

OOK GESCHIKT ALS VERLICHTE FOTOPRINT AAN PLAFOND

Onze Lightbox 120 is zeer geschikt als verlicht aluminium frame voor aan het plafond. Gemonteerd aan het plafond is het een element waarmee u een deel of de hele oppervlakte verlicht. Een verlichte fotoprint geeft een extra dimensie aan de ruimte. Plaats een beschildering of een mooie blauwe lucht aan het plafond en zorg niet alleen voor een extra dimensie, maar ook voor een prettige werksfeer.