Verbeter akoestiek

AKOESTIEK VERBETEREN

Heeft u een open kantoorruimte, waarin veel medewerkers tegelijkertijd praten en bellen? Is er veel omgevingsgeluid en galm in de werkruimte? Wilt u de akoestiek op uw werkplek of in uw interieur verbeteren? Verminder geluidshinder op kantoor en zorg voor een comfortabele werkomgeving met geluidsabsorberend materiaal. Verbeter daardoor niet alleen de akoestiek, maar ook de werksfeer.

VERBETER AKOESTIEK REDUCEER GALM

Een strakke en minimalistische interieur met hoge plafonds, gestuukte muren, plavuizen en grote ramen zijn erg mooi, maar funest voor de akoestiek. Geluid weerkaatst tegen de kale, harde oppervlakken van uw kantoor, waardoor er een galm op kantoor ontstaat. Hoe vermindert u deze galm zonder afbreuk te doen aan het interieur? Het geluidsabsorberend materiaal Therm Acoustic en Basotect® verbetert de geluidsabsorptie en vermindert galm. Het is dé oplossing voor de demping van geluid in kantoren, werkplekken en vergaderruimtes. Naast kantoorruimtes worden akoestische panelen ook veel gebruikt in callcenters, hotels, musea en recepties.

TOEPASSING ALS SCHEIDINGSWAND

De akoestische scheidingswanden zorgen voor een demping van het omgevingsgeluid, waardoor een rustige werkomgeving en een prettig werkklimaat gerealiseerd wordt. De akoestische scheidingswanden zijn tussen individuele werkplekken en bureaus te plaatsen en zorgen naast het verbeteren van de akoestiek op kantoor ook voor meer privacy. Ook het opdelen van grote ruimtes is eenvoudig met een akoestische scheidingswand. Maak met de wanden onderscheid tussen verschillende afdelingen of creëer een aparte vergaderruimte op kantoor. Ook bij deze scheidingswanden kunt u kiezen voor een eigen print. Laat bijvoorbeeld medewerkers zelf een foto uitkiezen en rouleer dit elke maand of bij bijzondere gelegenheden.

VERMINDER GALM OP KANTOOR

Pak hinderend omgevingsgeluid op kantoor aan met akoestische wandpanelen. De toepassing van het akoestisch materiaal in een akoestisch wandpaneel is een perfecte oplossing voor het verbeteren van geluidshinder en galm op kantoor. Kies eigen afbeeldingen of foto's en creëer een prettige werksfeer met akoestische wanddecoratie. Of versterk uw brand en identiteit en trek visuele uitingen eenvoudig door in het hele kantoor interieur met akoestische wandpanelen. De akoestische panelen zijn uiteraard ook te gebruiken ter decoratie van een kale muur, het creëren van een rustige en prettige werkomgeving voor medewerkers en een warme sfeer voor bezoekers en gasten. En wilt u een andere look? In een handomdraai wisselt u het textieldoek met een andere visual. Wilt u meer informatie over betere akoestiek in kantoorruimtes? Lees dan onze blog.

ONZE PRODUCTEN OM AKOESTIEK TE VERBETEREN

Zorg voor een comfortabele werkomgeving met geluidsabsorberend materiaal: Therm Acoustic en Basotect®. De oplossing voor het verbeteren van akoestiek en verminderen van galm in ruimtes. Met drie verschillende typen van het geluidsabsorberend materiaal is er altijd een passende oplossing. Plaats het materiaal in het frame, achter het textieldoek hang het frame aan de muur of het plafond. U kunt het frame ook vrijstaand neerzetten als scheidingswand tussen werkruimtes, in een vergaderzaal of showroom. Benieuwd naar de technische eigenschappen en specificaties? Bekijk dan onze productpagina.