Textielprints

TEXTIELPRINT

Een full color print op textiel, textielprints, met een siliconenstrip ( ook wel siliconenpees genoemd) is een ideale oplossing voor een wisselbare reclame uiting. Door het hoogwaardige polyester met een perfecte confectie zijn alle prints zeer duurzaam in gebruik.

GROTE FORMATEN TEXTIELPRINTS

Een textielprint kent nauwelijks grenzen en is daarom perfect voor grootformaat reclame printwerk. Grote maten prints van 3 meter hoogte en 5 meter breedte zijn geen probleem. Full color textielprints zijn licht in gewicht waardoor deze op rol makkelijk en voordelig over heel de wereld te verzenden is. Door de nieuwste technieken als UV-print en sublimatieprint ontstaat de beste kwaliteit. Fotografische kwaliteit in een hoge resolutie op groot formaat is dan ook het resultaat.

PRINTEN VOOR ALUMINIUM TEXTIELFRAMES

EFKA print niet zelf. Voor het maken van de juiste keuze brengen we u graag in contact met één van onze partners. EFKA is verantwoordelijk voor de frames waarin de prints worden geplaatst. Denk hierbij textielframes, lightboxes en keder frames voor instore advertising.

WAT ZIJN DE VOORDELEN EN DE KRACHT VAN TEXTIELPRINTS

De print is full color en van fotografische kwaliteit. De prints zijn op groot formaat te verkrijgen via onze partners. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig polyester en het doek is duurzaam in gebruik. Het doek is uit te wassen en voorzien van een siliconen strip. Doordat de stof licht en opvouwbaar is, kan de print voordelig vervoerd worden.