Outdoor 90

Het outdoor aluminium profiel is speciaal ontworpen om een, op peesdoek geprinte reclameboodschap, gemakkelijk buiten op te kunnen hangen. Het outdoor textielframe is een mooi alternatief voor het traditionele buizenframe. Het Outdoor 90 frame is een eenvoudig systeem met een mooi design.

Geschikt voor een textieldoek
Weerbestendig aluminium profiel
Eenvoudige montage
Modulaire constructie

Kleuren
zilver
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Outdoor 90

Frame samenstellen

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan.
Beschrijving

Geschikt voor een textieldoek met platte pees

Het voordeel van het Outdoor 90 profiel is dat het gebruikt kan worden met een textieldoek met platte pees, hierdoor krijg je een zeer strakke afwerking. Daarnaast kun je de volledige ruimte van het frame benutten met het doek, dit is bijvoorbeeld niet het geval bij het traditionele buizenframe. Doordat de bevestiging van het frame aan de binnenkant van het profiel zit, zijn er geen bevestigingscomponenten aan de buitenkant zichtbaar.

Eenvoudig systeem met mooi design

Het outdoor profiel bestaat uit twee profielen, te weten: het ‘opspanprofiel’ en het ‘afdekprofiel’. Tussen het ‘opspanprofiel’ en het ‘afdekprofiel’ worden veren bevestigd waardoor het afdekprofiel eenvoudig kan worden geopend en gesloten. Het afdekprofiel zorgt er ook voor dat het doek er niet uit kan waaien.

Weerbestendig aluminium profiel

Doordat het frame vrijwel niet zichtbaar is wordt de boodschap opvallender en effectiever. Het aluminium frame is weerbestendig, bestand tegen onder andere UV-straling en niet aan roest onderhevig. Hierdoor gaat het frame zeer lang mee en kan het gebruikt worden voor meerdere outdoor campagnes.

Snelle en eenvoudige montage

Dankzij de modulaire constructie is de montage van een textielframe snel en eenvoudig. Door simpelweg de hoeken aan elkaar te verbinden, de textielprint in het frame te plaatsen en de klep vast te maken, is de gewenste uiting binnen een handomdraai klaar. Door de modulaire eigenschappen van het frame is compact verpakken mogelijk en blijft transport bij grote formaten voordelig.

Wandmontage door vastschroeven

Om het outdoor profiel te bevestigen aan de muur of wand, bestaat de mogelijkheid om het frame op meerdere plekken in het profiel te doorboren. Om stabiliteit van groot formaat frames te garanderen, worden er stabilizers binnen het frame gemonteerd die fungeren als interne steunbalken. We adviseren een formaat tot 15 m² om te veiligheid te blijven waarborgen bij extreme weersituaties.

Specificaties
Artikelnummer NF-04668
Diepte (mm) 90 mm
Type frame Outdoor textielframe
Montagemogelijkheden Aan de wand
Kleuren Zilver en RAL-kleur naar keuze
Gewicht 2,395 kilo/meter
Stabilizers mogelijk Ja
Staaflengte 6150 mm