Outdoor textielframes

Dit enkelzijdig aluminium profiel is speciaal ontworpen om een, op peesdoek geprinte reclameboodschap, eenvoudig buiten op te kunnen hangen. Het outdoor textielframe is een alternatief voor de traditionele buizenframes. Een textielframe voor buiten is niet alleen functioneel, maar ook strak afgewerkt en ziet er luxe uit.
Lees meer
1 product gevonden

Weerbestendig aluminium profiel

Ons outdoor aluminium profiel is weerbestendig en niet aan roest onderhevig. Door deze eigenschappen heeft het frame een zeer lange levensduur en kan het frame hergebruikt worden voor meerdere campagnes. We adviseren een formaat tot 15 m² voor onze outdoor frames, dit is om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen.

Wisselbare prints

Plaats een print met juiste afdruk en bereik voorbijgangers, informeer hen en zet ze aan tot actie. Laat het bijvoorbeeld onderdeel zijn van een campagne, waarbij de doeken meerdere malen omgewisseld kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om de print langer te laten zitten.

Eenvoudige montage

Dankzij de modulaire constructie is de montage van een outdoor textielframe snel en eenvoudig. Door simpelweg de hoeken aan elkaar te verbinden en de textielprint in het frame te plaatsen, is de gewenste uiting binnen een handomdraai klaar. Door de modulaire eigenschappen van het frame is compact verpakken mogelijk en blijft transport ook bij grote formaten voordelig.