Hexagon

Een hexagon is een ander woord voor zeshoek. De heaxagon heeft een moderne look en is zeer populair. Een hexagon kan gebruikt worden als een enkel frame aan de wand of er kunnen meerdere hexagons met elkaar gecombineerd worden.
Textielframe als zeshoek
De trend van het moment
In een formaat naar keuze
Combineer meerdere hexagons

Kleuren
zilver
zwart
wit
RAL

Direct uit voorraad leverbaar
Hoofdafbeelding Hexagon
Nieuw
Beschrijving

Kies je eigen formaat

Een hexagon kan gerealiseerd worden met het Slim 25 en Heavy 27 profiel. Het frame kan in elk gewenst formaat geleverd worden, al vanaf één stuk. Wil je graag een verlichte hexagon? Neem dan contact met ons op.

Hexagon met print naar keuze

In een hexagon frame kan een textieldoek geplaatst worden met bijvoorbeeld een foto, logo, patroon of ander ontwerp. Ben je na verloop van tijd toe aan een andere print in het frame, dan kun je deze eenvoudig verwisselen.

In elke gewenste kleur

Standaard is een hexagon frame in het zilver, zwart en wit verkrijgbaar. Wil je het frame er meer uit laten springen of laten aansluiten bij de kleuren in een ruimte? Geef dan je gewenste RAL-kleurcode op en wij poedercoaten het profiel in de door jou gekozen kleur.

Eenvoudige montage

Het frame kan aan de wand bevestigd worden door gebruik te maken van muurbeugels of door het vast te schroeven aan de wand. Muurbeugels beschikken over een stelschroef, hierdoor is het frame eenvoudig waterpas te stellen.

Specificaties
Type frame Enkelzijdig textielframe
Montagemogelijkheden Aan de wand
Kleuren Zilver, zwart, wit en RAL-kleur naar keuze
Voorgeboord Nee