Aluminium spanframe

Robuust en lichtgewicht aluminium spanframe

Ben je op zoek naar een robuust en lichtgewicht aluminium spanframe? Wil je deze verkopen op de particuliere en zakelijke markt? Voor een voordelig en topkwaliteit spanframe gaat je naar EFKA. De leverancier in aluminium spanframes, slimframes, matrixframes, flexframes of textielframes.

Spanframe voorzien van textieldoek

EFKA heeft verschillende aluminium profielen die als spanframe gebruikt kunnen worden. Onze aluminium profielen kunnen aan de wand, aan het plafond of vrijstaand geplaatst worden. In het textielframe kan een bedrukt textieldoek worden geplaatst. Het aluminium spanframe wordt veelal gebruikt in de retail, openbare ruimtes en op beurzen. Al onze aluminium frames zijn geschikt voor uw instore presentatie, beurspresentatie etc. Om een reclame uiting nog meer in de spotlights te zetten, adviseren wij een spanframe met LED-verlichting. Dit verhoogd de attentiewaarde en bevorderd de verkoop.

Neem contact op

Mocht u meer informatie wensen over textielframes, LED-frames of panel frames dan kunt u contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers.