Presentatiewanden

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN EEN MOBIELE PRESENTATIEWAND

De mobiele presentatiewanden kunnen op diverse locaties en manieren worden ingezet. Met de presentatiewand haalt u het beste uit elke ruimte. Met de mobiele wand vergroot u het aantal vergader- en kantoorruimtes in een handomdraai. Onze presentatiewand is flexibel, duurzaam en gebruiksvriendelijk. De textiel foto is gemakkelijk en snel vervangbaar. De presentatiewanden gemaakt van aluminium, zijn uitvoerbaar in diverse diktes, waarbij u zelf de afwerking bepaalt door middel van een textielprint en eventuele voetplaten. Het aluminium textielframe is gemakkelijk te monteren en te demonteren. Daardoor is deze compact te vervoeren.

PRESENTATIEWANDEN MET LED-VERLICHTING

Presentatiewanden met LED verlichting geven uw bedrijf of product een verhoogde attentiewaarde. Onze mobiele presentatiewanden zijn modulair ontworpen. Het opzetten en uit elkaar halen van een presentatiewand gaat zeer eenvoudig. Dit geldt voor zowel textielframes met en zonder LED-verlichting. Het eenvoudig monteren en wisselen van textielprints maakt onze producten zeer populair bij standbouwers.

HET TEXTIELFRAME IN ZETTEN ALS PRESENTATIEDISPLAY

Ons textielframe en ons LED-frame worden niet alleen ingezet als wand, maar ook als display. Een presentatiedisplay heeft hetzelfde principe als ieder ander textielframe, lleen het formaat is kleiner. Bij EFKA verkopen wij geen standaard formaten. Elke bestelling kan op elk gewenst formaat gemaakt worden. Met behulp van stabilizers zijn grote formaten beurswanden ook mogelijk.

HEEFT U VRAGEN, NEEM CONTACT OP

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van presentatiewanden kunt contact met ons opnemen.