Peesdoek

ALUMINIUM FRAME MET PEESDOEK

Een aluminium frame met textieldoek is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Door ons brede assortiment aluminium frames kunnen wij u voorzien van, muurframes, hangende frames, staande frames, akoestische frames, LED frames en nog veel meer. Voor de verschillende toepassingen hebben zijn verschillende textieldoeken bestemd. Het uiteindelijke doel is dat in elk frame een doek wordt gespannen met uw reclame-uiting.

ALUMINIUM FRAMES MET ALS TOEPASSING DE TEXTIELPRINT

De aluminium frames kunnen voorzien worden van een textielprint voorzien van een platte pees. Het peesdoek is snel en eenvoudig in het textielframe te spannen. De populariteit van deze peesdoeken is eenvoudig te verklaren: een mooi manier van presenteren en snel een eenvoudig te wisselen. In een handomdraai verandert u uw reclame uiting en dit zo vaak u wenst.

TOEPASBAAR OP AL ONZE TEXTIELFRAMES

Er zijn diverse leveranciers die peesdoeken aanbieden. Houdt er rekening mee dat bij de aanschaf van een peesdoek u rekening dient te houden met een platte pees. Alleen een peesdoek met platte pees / siliconen strip zijn toepasbaar op onze textielframes. Het peesdoek is toepasbaar op het textielframe, het gebogen frame of LED-frame. De textielprint is alleen niet toepasbaar op onze panel frames. Het panel frame kan worden voorzien van een schilderij of ander kunstwerk, zodat deze een verfraaid uiterlijk krijgt.

VERBETER DE AKOESTIEK

Wist u trouwens dat wij ook een frame met doek hebben ontwikkeld dat akoestiek en galm op kantoren verbeterd? Dankzij onze Therm Acoustic wordt een comfortabele werkomgeving gecreëerd zonder echte muren te hoeven plaatsen. Multifunctioneel en zowel in te zetten als wanddecoratie en scheidingswand.